Don't Miss

Ce asteapta o femeie la prima intalnire

By on aprilie 14, 2015
prima intalnire

Pregătindu-ți minuțios prima întâlnire este doar primul pas în asigurarea unei tranziții fără probleme de la o zi fără evenimente, la o noapte interesantă. O primă întâlnire este aproximativ o primă impresie. O femeie vrea să simtă că omul cu care se întâlnește nu vrea doar o banală întâlnire, ci, de asemenea, s-a pregătit în mod corespunzător pentru ea. Lasă-mă să te ajut în a descifra așteptările ei nespuse pentru a avea o seara plăcută, și ceea ce ea vrea ca tu să faci, dar nu ți-ar spune, de fapt.

Surprinde-o plăcut.
Dacă ai întâmpinat-o cu un trandafir roșu și ai primit un zâmbet, puteți fi sigur că ați obținut un atu. Dar de ce nu-ți folosești creativitatea, și oferă-i un “tratament” mai puțin stereotip? Dacă știți deja câteva detalii despre această femeie cu care v-a întâlniți, utilizează acele detalii pentru a vă crea un avantaj. În cazul în care culoarea ei preferată este mov, oferă-i o floare violet. În caz contrar, folosește-ți imaginația.

Dacă ea e tipul mai copilăresc, ea s-ar putea bucura de un “buchet” de acadele pentru a îndulci noaptea. Sau, în cazul în care ea are o convingere mai intelectuală, oferă-i probabil, o copie a cărții dumneavoastră preferate, care ar putea fi un plus în favoarea ta. Cheia este creativitatea – ea va fi impresionată dacă i-ați arătat că, nu numai că ai luat ceva pentru ea, dar te-ai gândit la ea în timp ce ai făcut-o.

Fii politicos, nu grosolan.
Ea ar putea să nu vă spună că eticheta este o prioritate, dar fiți siguri că ea o să fie atentă la ceea ce ești, și probabil, mult mai important, și la ceea ce faci. Sunt mici detalii care fac diferența, cum ar fi: de a mesteca cu gura închisă. Amintiți-vă mereu, că nimic nu este foarte important sau destul de amuzant care să se poată spune, decât după ce ai înghițit.

Oferă-te să deschizi mereu ușa pentru ea, dar dacă ea insistă de a face ea însăși acest lucru, nu insista și las-o. Nu uita niciodată că femeile vor independență. O altă regulă importantă de reținut: orice gen de povești care implică voma sau secreții de orice fel (indiferent de cât de amuzante sau oportune crezi că sunt) nu vor fi, în general, spuse la o întâlnire cu o femeie.

Fii generos în complimente.
Mulți bărbați uită să se sesizeze și să facă complimente femeilor cu care ies, sau chiar soțiilor. Trebuie să ai ceva de spus frumos despre hainele ei, părul ei sau modul în care ea miroase sau ce vă place la ea. Puteți fi siguri că ea a petrecut o bună parte din timpul ei prețios cu pregătirea pentru această întâlnire, și este important să recunoașteți și să apreciați eforturile ei.

Fii curios să afli mai multe despre ea.
Sigur vei fi agitat și nervos la prima întâlnire, dar încercați să vă asigurați că ea crede că ești mai bun și mai original, decât ultimul tip care a apărut la ușa ei cu un trandafiri roșii. Ca rezultatul sa nu fie dezastruos, ai putea să nu vorbești de prea multe ori despre toate lucrurile pe care le-ai realizat, sau ce preferințe ai, în timp ce neglijezi să o întrebi și despre interesele ei. Intențiile tale ar putea fi, în opinia ta, pentru a menține conversația, dar de fapt, un monolog poate strica o seară mai mult decât o penibilă și inconfortabilă tăcere de câteva minute. Astfel încât să te asiguri să o întrebi și ceva despre ea, dar nu transforma aceasta într-un interviu.

Fii asertiv, nu agresiv
Este important să-i arăți că ești încrezător. Dar, este, de asemenea, important să nu se estompeze linia dintre a fi asertiv și agresiv în timp ce interacționezi cu ea, precum și cu cei din jur, care s-ar putea dovedi a fi chiar aliați la prima vedere. Atunci când te vei ocupa să dai comanda ospătarului, ea ar prefera să fii mai degrabă politicos decât arțăgos. Dacă ceea ce obții nu este ceea ce ați comandat, spune-i frumos ospătarului dar nu ridica vocea, și cere-i să fie luat înapoi ce a adus cu mult calm. Un zâmbet politicos și o simplă disertație la comanda adusă dumneavoastră, face momentul perfect pentru a arăta dorința dumneavoastră de a ierta, în timp ce ospătarul va încerca să se revanșeze față de tine. Acestea toate, în timp, te vor face să arăți chiar mai bine în ochii ei. De asemenea, în cazul în care filmul pe care a vrut neapărat să-l vadă, au fost epuizate toate biletele, se poate face o glumă bună și cu tact, dar nu grosolană.

Să ai întotdeauna un plan de rezervă.
În cazul în care voi nu v-ați făcut planuri pentru un loc după întâlnire, și descoperi asta în ultimul moment, relaxați-vă. Vă puteți baza întotdeauna pe un plan “B” de cele mai multe ori pentru a face o minune, căci altfel ar fi putut fi o noapte irosită. Ea va fi: fie impresionată la fața locului de creativitatea de care ai dat dovadă, fie radiază la gândul că te va pune în încurcătură în cazul în care scenariul tău nu merge de data asta. Acest plan de rezervă nu trebuie să fie prea extravagant, asigurați-vă doar să aveți doar multe idei în cazul în care noaptea nu merge exact cum ai prevăzut-o. Puteți încerca orice: de la o pizza bună, la a dansa în club, sau a consuma o cafea, sau orice altceva vă trece prin cap – orice plan de rezervă este mai bun decât nici un plan.

Lasă impresie bună
Când seara pare a se apropia de sfârșit, e timpul să scoți proverbialul as din mânecă. Vrei dori să-i lași o amintire de durată, cu privire la timpul minunat și la ceea ce ea a avut și cât de norocoasă a fost să-l petreacă cu tine. Văzându-te în drum spre casa ei, fără îndoială, te va mai ține puțin până să ajungeți la ușa ei. Așadar dă-i posibilitatea de a vă ura ea prima “noapte bună”. Oferind un final politicos ce încheie o seară minunată, lasă-i ei dorința și dă-i șansa de a se afirma, în cazul în care dorește mai mult decât un sărut de noapte bună. Desigur, în cazul în care v-ați jucat cărțile corect, ea își va dori pe viitor mai mult decât doar un sărut, de aceasta poți fi sigur oricum.

Aplica-le
Aceste sunt doar câteva măsuri și moduri eficiente pentru a fi siguri pe voi și de a impresiona nu doar femeia cu care ai ieșit, ci, de asemenea, să depășești toate așteptările ei. Amintiți-vă că fiind sincer și atent, la fiecare pas, ai drumul garantat către succes. Prin luarea unor măsuri de a controla toate detaliile, vei risipi neîncrederea și păstrezi atenția ei asupra ta mai mult timp.

About Diana Sandu