Don't Miss

Concert live Low Deep T in Club Barletto din Bucuresti!

By on aprilie 23, 2014

Artistul britanic, Low Deep T, va concerta in premiera in Romania!

Vrei sa iei parte la un party de exceptie la finele acestei saptamani? Club Barletto din capitala te invita vineri, 20 aprilie, incepand cu orele 23:00 la concertul lui Low Deep T!

Low Deep T, un nume relativ nou in muzica internationala, dar care a stat de fapt in spatele multor single-uri de succes din ultimii ani, a lansat primul sau single intitulat “Muzic”, in luna decembrie a anului 2009 si este totodata seful Cut & Play Records TJ Cases.

Daca verificam putin analele concursului UK Garage, descoperim ca de fapt Low Deep T este cel mai bun compozitor care a iesit din acel concurs, el semnand imnuri precum “You Bring Me Joy”, “Dedicated to Love”, “Don’t Stop Not Tonite” cat si celebrul “Do It Again”, melodia preferata a lui Craig David, cum afirmase artistul de origine britanica in urma cu ceva timp. De asemenea, TJ Cases a vandut peste 4 milioane de CD-uri in Marea Britanie, pentru Sony, Warner Bros, Ministry of Sound si Telstar, si Polydor si Arcade Music Olanda.

Producand hit dupa hit pentru mai multi artisti, feedback-ul primit dupa lansarea single-ului “Muzic” l-au facut sa intre tot mai mult pe scena muzicii internationale si in calitate de artist, vocea sa din vechea scoala, coroborata cu beat-urile afro nascand un super hit: Big Love!

Low Deep T – Big Love

Astfel, s-a nascut  un nou artist de succes pe plan international: “Trebuia sa stiu cine venea la mine pentru ca ceea ce fac eu acum este opus a ceea ce am facut in trecut”, spune LOW DEEP T.

Un al single care a avut mare succes a fost “Nothing Better Than Your Loving“, un track care a fost numarul 1 in magazinele online Traxsource mai bine de 5 saptamani! Single-ul este extras de pe albumul de debut al lui Low Deep T “Big Love“, album licentian de Ide Sony in Africa de Sud si care a fost eliberat pe 29 august 2011.

Asadar, nu ramane decat sa vi si sa te distrezi pe ritmuri afro alaturi de o voce exceptionala: Low Deep T! Concertul din club Barletto va avea loc vineri seara, biletele de intrare putand fi achizitionate la preturile de 30 de lei!

About Diana Sandu