Don't Miss

Krypton Reunion: Concert in formula de aur!

By on aprilie 10, 2014

Concert Krypton in clubul The Silver Church din Bucuresti pe 10 mai!

Krypton Reunion este un concert al trupei Krypton ce va avea loc joi, 10 mai, incepand cu orele 21:00 in clubul bucurestean The Silver Church.

Krypton se va prezenta in fata fanilor sai intr-o formula ce a fost identificata si votata drept “formula de aur”, formula ce ii are in componenta pe Eugen Mihaescu, Sorin Voinea, Razvan „Lapi”  Lupu, Gabriel „Gurita” Nicolau si care impreuna cu Catalin Fotin vor sustine un concert ce se vrea a fi reintoarcerea la sound-ul de rock clasic, revenirea la matca a trupei!

Fanii vechi ai trupei Krypton vor putea sa reasculte piese celebre precum „Fetele cu ochii verzi”, „Cheama-ma” sau „Am crezut in ochii tai”, in schimb, publicul tanar poate sa regaseasca acel sunet curat al rock-ului, un sunet abordat de muzicieni consacrati si cu creativitatea unor instrumentisti rock autentici.

„Este vremea cand cautam consistenta, cand ne intoarcem la esenta lucrurilor, cand regasim lucrurile bune din vietile noastre. Rock-ul este unul dintre ele.” – declarăa Eugen Mihaescu, explicand reuniunea, asteptata si ceruta de public de ani buni.

Asadar, daca nu v-ati facut inca planuri pentru ziua de 10 mai, trupa Krypton va asteapta pentru un concert unic in clubul The Silver Church din Bucuresti, concert care celebreaza reuniunea trupei si deschiderea unei noi pagini in istoria rock.

Bilete concert Krypton – Krypton Reunion

Daca nu v-ati procurat inca bilete pentru concertul Krypton din clubul The Silver Church, aceti ocazia s-0 faceti online prin reteaua Eventim si eventim.ro, preturile fiind cuprinse intre 30 si 50 de lei.

About Diana Sandu