Don't Miss

Concert Julio Iglesias la Bucuresti

By on aprilie 6, 2014

Julio Iglesias vine in Romania in luna iunie pentru un concert de exceptie!

Zvonurile conform carora celebrul artist spaniol, Julio Iglesias, isi anunta retragerea din activitate par sa nu fi fost adevarate, astfel ca fanii romani pot fi linistiti in privinta venirii sale la Bucuresti! Julio Iglesias a anuntat oficial includerea Bucurestiului in turneul de concerte din 2012 “2012 World Tour”, turneu ce pare a fi ultimul din grandioasa cariera a artistului iberic. Concertul lui Julio Iglesias in Romania va avea loc la Zone Arena pe 30 iunie, astfel ca miile de fani romani si din tarile invecinate il pot asculta, probabil, pentru ultima oara live pe cel mai bun artist latino alltime.

Cine este Julio Iglesias?

Julio Iglesias (nascut pe 23 septembrie 1943, Madrid) este un cantaret spaniol. Retras din muzica in anul 2011, după o lista impresionanta de albume vandute si cu o avere estimata la peste 5 miliarde de dolari, Julio Iglesias a anuntat oficial includerea Bucurestiului in turneul de concerte din 2012 “2012 World Tour”, turneu ce pare a fi ultimul din grandioasa cariera a artistului iberic. Concertul lui Julio Iglesias in Romania va avea loc la Zone Arena pe 30 iunie, astfel ca miile de fani romani si din tarile invecinate il pot asculta, probabil, pentru ultima oara live pe cel mai bun artist latino alltime. Julio Iglesias este artistul care a reusit sa lanseze peste 50 de albume, in incredibila sa cariera sustinand concerte in fata a milioane de oameni din intreaga lume!

Bilete la concertul lui Julio Iglesias

In cadrul concertului de pe 30 iunie la Zone Arena, Julio Igesias va incanta si delecta fanii romani cu melodii celebre in toata lumea precum: ”Baila Morena”, „Guantanamera”, „La Carretara” si multe altele, preturile biletelor fiind cuprinse intre 100 si 600 de lei.

About Diana Sandu