Don't Miss

3 dusmani ai sexului

By on aprilie 14, 2015
dusmani ai sexului

Exista cativa factori care pot scadea calitatea sexului, dar si activitatea sexuala a unui cuplu. De obicei neobservabili si greu de stabilit o legatura intre ei si lipsa pasiunii sau a dorintei, acestia sunt cei care conduc, incet, spre destramarea intimitatii dintre cei doi parteneri implicati.

1. Stresul, cel de toate zilele

O slujba prea solicitanta, aparitia unui nou membru al familiei sau o mutare recenta – toate acestea sunt surse de stres care, desi neobservabil, afecteaza activitatea din dormitor. Manifestandu-se prin mici nemultumiri si certuri ocazionale, stresul de zi cu zi afecteaza viata de cuplu, creand mici fisuri ce, daca nu sunt reparate, pot conduce la o adevarata prapastie.

2. Oboseala

Daca barbatilor le este usor sa faca sex atunci cand sunt obositi, femeilor le este, deseori, imposibil. Acest lucru se intampla deoarece, in timp ce dorinta sexuala a barbatilor apare ca urmare a unui stimul fizic, in cazul femeilor aceasta ia nastere doar dupa un stimul psihic. Psihic, care, in cazurile de oboseala, pleaca la somn un pic mai devreme decat noi. De aceea, este bine sa va rezervati cel putin o zi pe saptamana doar pentru voi, pe care sa o petreceti intr-un mod relaxant si sa o terminati in mijlocul sunetelor orgasmice.

3. Lipsa senzualitatii

Seductia, cochetaria feminina si galanteria masculina, dispar, pe masura ce se instaleaza rutina intr-o relatie. Intai nu te mai aranjezi, apoi ramai in pijamale, pentru toata ziua, pui si un pic de burta si, fara sa-ti dai seama, dormitorul ajunge sa fie vizitat doar pentru orele de somn! Desigur, nu putem sa aratam ca scosi din cutie in fiecare dimineata insa, poate n-ar strica, macar o data pe saptamana, sa-i facem o surpriza placuta partenerului, facand gesturi frumoase, in timp ce privim gales de sub genele rimelate sau zambim suav, cu fata proaspat barbierita.

About Diana Sandu