Don't Miss

De ce sa alegi un Mac?

By on aprilie 28, 2018
macbook

Ti s-a stricat laptopul si nu stii in ce sa investesti, ca sa nu treci prin aceeasi situatie? Ai vrea sa-ti cumperi un laptop Apple, dar nu stii daca merita investitia? Cu siguranta multi dintre noi s-au lovit macar o data de o asemenea situatie, asa ca, iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti alegi un Mac potrivit nevoilor tale.

Un primul lucru pe care trebuie sa il identifici este scopul pentru care iti cumperi un Mac. Calculatoarele Apple se imparc in doua categorii: profesionale si pentru consumatorii normali. Daca iti doresti un laptop pe care sa il folosesti pentru diferite task-uri, nu tocmai complexe, un MacBook sau un MacBook Air reprezinta o alegere foarte buna. Aceste notebook-uri sunt foarte bune pentru mobilitate, autonomie foarte buna a bateriei si confort. Pentru tot ce inseamna browsinmg, taskuri pentru birou, chat, e-mail, social media si alte aplicatii, un laptop Mac este mai mult decat indicat.

In cazul in care esti in cautarea unui desktop, MacMini si iMac va ofera performante foarte bune. Puternice, acestea sunt foarte avantajoase pentru task-urile mai complexe.

In cazul in care doriti sa optati pentru un laptop din categoria celor ultraperformante, un MacBookPro va ofera putere mai mare, autonomie foarte buna a bateriei de pana la 7h, portabilitate si eficienta.

Inainte de a alege cel mai bun laptop, este important sa va stabiliti necesitatile, dar si bugetul, pentru a alege o varianta foarte avantajoasa, care sa iti ofere rezultate bune pe termen lung. Preferintele nu trebuie sa fie neglijate, deoarece pe piata gasiti o gama variata de modele de laptopuri foarte performante. Un laptop Mac va ofera un raport calitate-pret foarte avantajos si numeroase satisfactii. Design impecabil, elegant, putere, rapiditate, un laptop Mac este un produs cu adevarat revolutionar.

Fiecare persoana are diferite preferinte, unii folosesc laptopul doar pentru programe comple, altii pentru jocuri, iar altii pentru task-uri simple, asadar este important sa stiti in ce categorie va incadrati, ce doriti de la un laptop si in felul acesta puteti alege cea mai buna optiune.

About Diana Sandu