Don't Miss

Zece motive pentru a alege ofertele de apartamente noi de vanzare din Bucuresti

By on noiembrie 4, 2016
apartamente

In special pentru achizitia primei locuinte, apartamentele ce se regasesc in ansambluri rezidentiale noi conving din ce in ce mai multi cumparatori atat prin pret, cat si prin facilitatile ce intregesc oferta de vanzare.

Am discutat cu specialistii companiei imobiliare Regatta despre cele mai importante 10 motive pentru care merita sa investim in ofertele de apartamente noi de vanzare din Bucuresti si ce beneficii sa urmarim in selectarea ofertelor de vanzare:

1. Oferta apartamentelor noi de vanzare include cele mai populare pozitionari, dezvoltatorii ansamblurilor rezidentiale alegant atat amplasari premium, chiar ultracentrale, cat si in cele mai cautate localitati din imprejurimile Bucurestiului.

2. Dincolo de preturile de vanzare, ansamblurile de apartamentele noi reprezinta reale investitii ca urmare a calitatii materialelor de constructii si cea a instalatiilor, cea mai inalta din interiorul pietei imobiliare potrivit specialistilor Regatta.

3. In timp ce cladirile singulare incanta printr-un stil contemporan, ansamblurile de apartamente noi din oferta de vanzare regasita pe piata pot prezenta o unitate arhitecturala in cazul unor proiecte intregind un concept ce evoca tezaurul cultural al unei regiuni.

4. Oferta de vanzare a ansamblurilor de apartamente noi se distinge printr-o flexibilitate atractiva a modalitatilor de plata, fiind acceptate atat plata la dezvoltator, cat si leasingul imobiliar sau practica rent-to-buy.

5. Potrivit specialistilor Regatta, ansamblurile de apartamente noi de vanzare conving inclusiv prin siguranta inspirata de o comunitate de vecini omogena din punctul de vedere al statutului socio-profesional.

6. Oferta de vanzare din ansamblurile de apartamente noi convinge inclusiv prin locuinte cu o suprafata mult mai vasta decat cea a spatiilor din cladirile vechi.

7. Compartimentarea apartamentelor noi de vanzare urmeaza principiile ergonomiei si a confortului senzorial, mizand in general pe beneficiile spatiilor deschise.

8. Ansamblurile noi de apartamente includ in oferta de vanzare cele mai multe tipuri de facilitati ce fie indeplinesc o destinatie utilitara (serviciile de securitate, parcare), fie o experienta locativa relaxanta, asemanatoare unei vacante (piscine, sala fitness, salon de infrumusetare, centru spa).

9. Apartamentele din ansambluri rezidentiale noi sunt favorizate pentru creditele ipotecare, gratie epocii constructiei si a parametrilor antiseismici ai cladirii, pentru cea mai mare parte a ofertei pietei, preturile de vanzare incadrandu-se in plafoanele pentru TVA 5% sau imprumuturile Prima Casa.

10. Nu in ultimul rand, ansamblurile rezidentiale noi reprezinta singurele proiecte in care gasiti disponibil spre vanzare apartamente tip penthouse.

Daca aceste motive v-au convins spre achizitia unei locuinte intr-un ansamblu nou de apartamente de vanzare din Bucuresti Regatta va recomanda doar sa contactati o companie imobiliara de renume, care sa va consilieze in alegerea unui spatiu care sa va completeze stilul de viata.

About Diana Sandu