Don't Miss

Voi ce anunturi cautati pe internet?

By on aprilie 1, 2016
anunturi online gratuite

De cele mai multe ori, mediul online devine o resursa indispensabila pentru identificarea celui mai bun raport calitate / pret. Avand in vedere faptul ca am depasit de mult timp asa – zisa „era” a lipsei de incredere, in momentul de fata platformele de anunturi gratuite castiga rapid atentia utilizatorilor care se regasesc in cautarea unui produs la un pret echilibrat. Prin introducerea aplicatiilor de acordare a review-uilor, a notelor sau a calificativelor, cei ce gestioneaza platformele de anunturi se asigura de faptul ca fac un pas important in castigarea increderii utilizatorului, construindu-si totodata o comunitate serioasa, responsabila, cu simt civic puternic dezvoltat.

Avand in vedere panta ascendenta pe care o experimenteaza website-urie de anunturi gratuite, m-am gandit sa efectuez un sondaj printre cititorii mei pentru a vedea care sunt anunturile ce le atrag atentia in momentul in care viziteaza un astfel de site. Ce-i drept, pentru mine ele au devenit un adevarat castig fara sa ma raportez doar la un anumit segment.

Electrocasnicele noi, ori second – hand. In primul rand, atentia mea se indreapta catre acele anunturi online gratuite dedicate segmentului IT & Electro, tocmai pentru ca sunt o impatimita a gadget-urilor de ultima generatie. Bineinteles, foarte putine sunt persoanele care isi permit lunar sa indrepte o buna parte din bugetul lor catre o asemenea investie, aceasta fiind cauza care ma determina sa caut cel mai bun pret pe un astfel de site. Functionand ca un comparator pentru acelasi produs ori echipament, site-ul de anunturi imi ofera posibilitatea de a cunoaste cateva detalii despre vanzator sau despre modul in care acesta si-a ingrijit, la randul sau, echipamentul pus spre vanzare. De asemenea, sansele mele de a intra in posesia unui gadget nou nout sunt foarte ridicate, iar preturile practicate de vanzatori vor face cu ochiul multor pasionati de IT. De asemenea, apelez la un astfel de site atunci cand ma confrunt cu deteriorarea unui echipament electrocasnic, spre exemplu masina de spalat ori televizorul.

Hainutele. Orice reprezentanta a publicului feminin tanjeste dupa cumparaturile „inteligente”, perioada noastra preferata de-a lungul anului fiind cea a reducerilor colosale. Cu ajutorul sectiunii „Moda & Vestimentatie”, sansele de a intra in posesia unei creatii semnate de un designer celebru sau oportunitatea de a cumpara un accesoriu scump la un pret de chilipir cresc considerabil, drept dovada fiind faptul ca multe femei apeleaza la aceasta strategie pentru a-si improspata garderoba de sezon.

Imobiliare. Ce-i drept, aceia care detin un apartament ori o casa nu vor fi foarte interesati de aceasta sectiune a platformelor de anunturi, tocmai pentru ca grijile lor se orienteaza catre plata facturilor lunare. Insa, o persoana care isi doreste sa se mute intr-un oras mare cauta, inca de la bun inceput, optiuni cat mai accesibile de chirie. Preturile sunt competitive si depind foarte mult de zona pe care o vizati, centrala ori marginala. Insa, de stiut este faptul ca o parte semnificativa dintre anunturi se raporteaza la vanzarea propriu – zisa a apartamentelor, vilelor sau terenurilor.

Auto. Consumabile, piese de schimb, servicii de reparatii, dar si autoturisme in adevaratul sens al cuvantului. Acestea sunt anunturile care predomina in categoria „autoturisme” a site-urilor de profil. Ce-i drept, multe persoane aleg sa isi efectueze achizitiile in mediul online tocmai prin prisma preturilor competitive, pe care uneori nu le regasesc in cadrul targurilor offline. De asemenea, multe anunturi provin direct de la proprietari, aspect foarte important pentru persoanele care nu doresc sa isi procure autoturismul de la un dealer.

Asadar, voi ce anunturi cautati pe internet?

About Diana Sandu