Don't Miss

Vino la COSMO Glam Sports!

By on iunie 14, 2015
Adriana Lima

Sâmbătă, 5 iulie, are loc Cosmo Glam Sports, cea mai distractivă și antrenantă competiție a verii.

Revista Cosmopolitan, World Class și Mall Promenada ți-au pregătit o super surpriză: o zi întreagă în care să te distrezi implicându-te în activități distractive pentru femei!

Te poți înscrie la competițiile de:
High heels run, unde îți vei testa abilitățile de alergare pe tocuri în timp ce sari peste obstacolele unei diete eficiente: mesele copioase.
Glam cycling, unde vei demonstra că ești o fashionistă adevărată și că nimic nu poate sta între tine și cumpărăturile tale. Vei pedala pe tocuri până la linia de sosire, însoțită, desigur, de sacoșele de cumpărături.
Zumba și Dance powered by World Class, unde doi instructori de la World Class, Raluca Babaligea și Cristina Neacsu, îți vor arăta cum să faci mișcare într-un mod cât mai distractiv.
Group Personal Training Session, unde vei vedea ce înseamnă un antrenament intens, sub îndrumarea unui antrenor Word Class.

O persoană se poate înscrie și participa la o singură competitie din cele două: High heels run și Glam cycling. La Zumba și Dance accesul este liber, fără înscriere, în timp ce la sesiunile de Group Personal Training înscrierea se face la recepția World Class.

Pentru a te înscrie nu trebuie decât să ai între 16 și 45 de ani, să fi aptă medical, fizic și psihic și să îți aduci din garderoba proprie o pereche de încălțăminte cu tocuri de minim 7 cm.

Evenimentul vor avea loc la terasa Mall Promenada din București, sâmbătă, 5 iulie, începând cu ora 10:00.

About Diana Sandu