Don't Miss

Viena – oaza de relaxare pentru turisti

By on octombrie 27, 2015
viena

Viena, situata in Nord-estul tarii a carei capitala o reprezinta, beneficiaza de o dimensiune de 856 km. Recunoscuta datorita palatelor de o frumusete remarcanta, ele sunt impartite pe toata suprafata strazilor. Viena are si o mostenire culturala marcata de mari compozitori ca: Beethoven, Mozart, Strauss, care au facut ca actualmente acest oras sa fie cunoscut in toata lumea. Multumita Operei de stat si a Filarmonicii locale, Viena este recunoscut drept orasul cu cele mai multe concerte de muzica clasica din lume, spre deosebire de alte orase europene.

In cazul in care doriti sa aflati informatii exacte direct de la sursa, mai exact sa intrati in vorba cu oamenii locului, trebuie sa tineti cont de faptul ca limba pe care trebuie sa o stiti este germana, iar banii pe care ii veti folosi prentru diverse tranzactii pe toata durata sederii dumneavoastra in Viena trebuie sa fie euro. Pentru trecerea granitei, dat fiind faptul ca Viena este un oras ce apartine Uniunii Europene, nu este nevoie sa aveti asupra voastra alte acte, inafara de buletin.

Unitatile de cazare in Viena si hotelurile sunt renumite pentru preturile sale nu chiar rezonabile, indiferent de faptul ca ne aflam sau nu in plin sezon. In perioada anotimpurilor calde cazarea trebuie facuta cu 5-6 zile in prealabil, fiindca atunci este perioada sezonului deschis, deci este foarte aglomerat si este foarte posibil ca nici o unitate de cazare sa nu fie disponibila. Pentru  informatii exacte aveti urmatoarele posibilitati de contactare : Hotelurile libi, Huetteldorf, Birg Cyrus, de 2 stele; Meininger City Center, Airo Tower, Hernals, de 3 stele; Touroutel Mariahilf, Holiday Apartment, de 4 stele.

Disponibilizand de o larga serie de monumente, muzee si diverse modele de vacante, capitolul „obiective turistice locale” este foarte dezvoltat.  O simpla vizita a acestui oras european iti da senzatia ca o sa cunosti o parte a istoriei, chiar si plimbarile sunt o experienta inedita, dat fiind faptul ca Viena are nenumarate cladiri spatioase, grandioase, umplute pana la refuz de istorie. Cu toate acestea, Viena continua si in prezent sa fie unul dintre cele mai moderne orase ale lumii, beneficiind de o multime de  cafenele de lux, centre comerciale, restaurante si magazine.

About Diana Sandu