Don't Miss

Unul cate unul

By on decembrie 3, 2018
Unul cate unul

 Faceti un singur lucru la un moment dat

Imi amintesc cand multitasking-ul a fost un lucru pe care l-am evaluat foarte mult. Am fost mandru de abilitatea mea de a face mai multe lucruri deodata, jonglarea termenelor limita si a apelurilor telefonice in timp ce mergeam pe banda de alergare.

Nu sunt sigur 100% aici, dar cred ca multitasking-ul este dependent intr-un fel. M-am trezit impingandu-ma sa fac mai mult deodata si am inceput sa fac greseli. Si in timp ce faceam mai mult, timpul a mers atat de repede.

Cand va concentrati pe o sarcina si o faceti bine, terminati mai repede si cu mai putine greseli. Dar, de asemenea, va simtiti mai intregi. Sintagma „Sunt peste tot azi” a fost comuna in vocabularul meu inainte de a-mi adopta aceasta atitudine.

Acum ma simt mai calm. Mai mult pe mine.

 Mutare cu scopul

Indiferent daca este vorba despre un antrenament sau de mers pe jos la baie, faceti miscari deliberate. Fiecare este o alegere pe care o facem cu corpul nostru, cu nava noastra in timp ce suntem pe aceasta planeta.

Cateodata, cand as lucra afara, mi-as lasa mintea sa rataceasca in alta parte, de cele mai multe ori pana la calendarul mental din capul meu.

Am inceput sa observ ca faceam asta cand eram la cumparaturi, in gastronomie si chiar in timp ce calatoream pe o strada aglomerata. M-am pus in pericol, lasand corpul meu sa se miste fara minte. As „veni” mai tarziu si ma voi uimi de cat de nebun am fost.

Cand iti implici in mod activ mintea in miscarile tale, in actiunile tale literare, devii din ce in ce mai responsabil. Voi deveniti mai integrati si tindeti sa actionati in armonie.

Acest lucru permite o mai mare pace, deoarece sunteti o fiinta mai intreaga. Efectul secundar al acestui lucru este ca obtineti rezultate mai bune, fara a „face” nimic mai mult.

About Diana Sandu