Don't Miss

Unt de shea, miere, ulei de masline – secretele frumusetii

By on ianuarie 17, 2020
Unt de shea, miere, ulei de masline - secretele frumusetii

Unt de shea
In rutina de frumusete din cele mai vechi timpuri, untul de shea este unul dintre cele mai vechi si mai eficiente hidratante disponibile. Motivul din spatele puterii sale de hidratare este continutul sau extrem de ridicat de vitamina A si vitamina F. Ambii acesti nutrienti contribuie la o piele mai tanara, mai sanatoasa si mai moale. Untul de shea este ideal pentru pielea sensibila si poate fi folosit chiar si pentru a conditiona parul uscat.

Miere cruda
Exista o varietate de scopuri de ingrijire a mierii crude. Este un ingredient linistitor in mastile faciale, un exfoliat natural si un hidratant profund pentru zonele cu probleme. Aplicati o cantitate mica direct pe maini uscate, picioare, coate sau obraji. Lasati-l sa stea pe pielea dvs. timp de 10 minute, apoi clatiti-l si uscati-l cu un prosop. Pentru o penetrare mai profunda, aplicati-o pe maini sau picioare si acoperiti-le cu manusi sau sosete in timp ce dormiti. Clatiti-o dimineata si fiti pregatiti sa fiti uimiti.

Ulei de masline
Poate cel mai cunoscut pentru beneficiile sale asupra sanatatii inimii, uleiul de masline este si un hidratant eficient. Prima data popularizata de grecii antici, este ideala pentru pielea puternic uscata si crapata. Uleiul de masline produce si o stralucire de roua. Aplicati o cantitate mica de ulei de masline pe piele imediat dupa o baie sau dus cald, in timp ce pielea este inca umeda, pentru a produce o stralucire de roua.

Aceste produse de piele naturala sunt alegeri excelente pentru mentinerea pielii sanatoase si hidratate pe timpul iernii. Incercati-le pentru a afla care este cel mai bine pentru dvs.

About Diana Sandu