Don't Miss

Un top elocvent al celor mai apreciate jocuri cu masini

By on august 20, 2015
jocuri

Atentia copiilor poate fi cel mai usor lucru de captat, mai ales daca vii cu o propunere jucausa inedita, menita sa le ofere o experienta activa, distractiva si originala. Cea mai usoara metoda prin care iti poti surprinde baietelul este sa vii chiar tu cu o selectie de jocuri cu masini potrivite pentru varsta lui, care sa ii stimuleze deopotriva atentia, creativitatea, imaginatia, viteza de reactie si ingeniozitatea. Daca nu sunteti obisnuiti cu lumea joculetelor flash sau pur si simplu doriti sa alegeti cele mai populare jocuri va punem la dispozitie un top interesant al aplicatiilor video gratuite care au castigat simpatia utilizatorilor fideli ai unui portal cu jocuri masini. Selectia se raporteaza exclusiv la categoria jocurilor cu masini insa de indata ce veti dori modificarea categoriei de baza aveti la dispozitie numeroase alte optiuni distractive, precum aplicatiile cu animale, de gatit, de imbracat papusa Barbie sau acelea de strategie.

Gasim pe prima pozitie jocul care poarta denumirea sugestiva „Spala ambulanta”. Chiar daca ideea pare simplista, acesta este gandit intr-o maniera mult mai avansata, pentru indeplinirea acestei sarcini fiind esential sa ajungeti in posesia variatelor produse de curatenie. In primul rand va trebui sa incepeti prin eliminarea surplusului de noroi si praf, pentru ca apoi sa va indreptati spre acele pete care reprezinta cu adevarat o provocare si pentru cei mai buni mesteri in „curatenie”. Nu te ingrijora pentru ca o data cu parcurgerea nivelelor de baza vei ajunge sa culegi cele mai performante unelte, produsele de ingrijire si intretinere, toate fiind utile pentru a reimprospata aspectul ambulantei.

Locul secund este ocupat de un joc inovativ pentru categoria auto si anume o aplicatie care iti permite sa dirijezi traficul dupa bunul plac, regula de baza fiind aceea de a fluidiza circulatia in mediul urban. Nu trebuie sa iti lipseasca atentia distributiva si viteza de reactie pentru ca activitatea rutiera este una problematica intr-un oras aglomerat, plin de masini, camioane, tiruri si motociclete. Pentru a trece mai departe este necesar sa evitati accidentele dar si coloanele interminabile de autovehicule. Aveti oportunitatea de a monta semafoare si alte semne de circulatie care semnalizeaza zonele sensibile ale strazilor, acest tip de jocuri cu masini fiind si o buna oportunitate de a va testa abilitatile decisive in trafic, precum rabdarea, calmul si limpezimea alegerilor.

Podiumul este completat de cursele cu nave spatiale care va solicita un gram de atentie in momentul in care doriti sa depasiti cu succes obstacolele dificile, parcurgerea tunelurilor colorate in nuante aprinse oferindu-va un plus de viteza. Este binecunoscut faptul ca autoturismele si navele sunt mult mai dificil de controlat si dirijat daca acestea circula cu o viteza maxima, iar acest impediment o sa va puna probleme in momentul in care va trebui sa luati decizii spontane de evitare a obstacolelor. Daca veti reusi sa terminati cursele pe prima pozitie veti castiga titlul de cel mai experimentat sofer din spatiu, insa acesta este un obiectiv dificil de indeplinit. Cursele Xpeed ocupa privilegiatul loc trei in clasamentul celor mai iubite jocuri cu masini.

About Diana Sandu