Don't Miss

Un joc iubit de toti copiii

By on aprilie 7, 2017

Dupa cum toata lumea stie plictiseala din vacanta ne macina pe toti. Eu zic sa ne inarmam cu destule metode de a ne petrece timpul liber pentru a nu intampina probleme cu plictiseala si cu trecerea timpului. Multi copii in perioada asta a anului cauta sa isi petreaca timpul liber pe internet mai precis cauta jocuri gratis care sa le joace fara sa pateasca nimic. Ne distram de minune cand intram pe site-uri de jocuri gratis si incepem sa ne jucam diferite jocuri care ne ajuta sa trecem mai repede peste perioada de plictiseala ce se acumuleaza in timpul zilei.

Intra si distreaza-te pe aceste site-uri de jocuri care te vor captiva cu modul lor de joaca si cu grafica lor mai veche sau mai noua in functie de cat de recent a fost adaugat. Eu am gasit un site de jocuri gratis unde m-am jucat o multime de jocuri frumoase cum ar fi :

Cara marfa cu tractorul – in care trebuie sa cari marfa dupa ce ai incarcat-o in tractor catre super market pentru a o vinde si a scoate profit

Bejeweled – In care trebuie sa faci 3 modele de pietre la fel pentru a face cat mai mult scor si a merge mai departe.

The Treasures Of Montezuma2 – Unde trebuie sa formezi grupuri de minim 3 obiecte care arata la fel pentru a reusi sa faci puncte si sa treci la nivelele urmatoare.

About Diana Sandu