Don't Miss

Uleiul de nuca de cocos si apa – esentiale pentru hidratare

By on ianuarie 10, 2020
Uleiul de nuca de cocos si apa - esentiale pentru hidratare

Pe masura ce vremea devine mai racoroasa, se vor intampla rani comune ale pielii iarna. In timp ce lotiuni si creme pot ajuta la prevenirea pielii uscate si iritate, va puteti mentine pielea sanatoasa si hidratata cu cateva metode dovedite de piele naturala.

Ulei de cocos
Acesta este un produs cu gratie sfanta pentru multi pasionati de piele naturala. Un cadou cu adevarat unic din natura, uleiul de cocos hidrateaza profund pielea si parul, adaugand o stralucire lustroasa si stralucire sanatoasa. Trucul pentru a evita o senzatie de ulei, este sa va dati pielea cu apa inainte de a aplica uleiul de nuca de cocos. Frecati o cantitate de dime de piele cu miscari circulare scurte. Aceasta metoda de aplicare ajuta uleiul sa patrunda mai eficient in piele.

Apa
Apa iti hidrateaza corpul din interior spre exterior. A nu bea suficienta apa este una dintre principalele cauze ale pielii umede si uscate. Pentru a calcula cantitatea de apa de care aveti nevoie in fiecare zi, impartiti-va greutatea corporala la jumatate, apoi convertiti-o in uncii. De exemplu, o femeie de 120 de kilograme ar avea nevoie de cel putin 60 de uncii, sau aproximativ opt cani, de apa in fiecare zi. Indivizii activi fizic ar trebui sa-si bea intreaga greutate corporala in uncii. Aceasta abordare va poate asigura ca va indepliniti cota zilnica de apa si beneficiati de nenumaratele beneficii pentru sanatate care urmeaza.

About Diana Sandu