Don't Miss

Turismul in Bulgaria

By on noiembrie 15, 2016
turism-bulgaria

Bulgaria este o destinatie de vacanta accesibila pentru toti europenii. Preturile mici si statiunile de pe litoral, cat si cele de ski atrag foarte multi turisti an de an. Sezonul estival ia startul in Bulgaria inca de la inceputul lunii Mai si dureaza chiar pana in Octombrie. Chiar daca nu are un climat cu mult mai diferit de Romania, plajele din Bulgaria sunt mai cautate si mai populate de turisti straini decat plajele romanesti. Pe langa asta, si pe timp de iarna Bulgaria este asaltata de turisti straini deoarece aceasta tara vine cu oferte Bulgaria foarte avantajoase.

Vacanta pe timp de iarna in Bulgaria

Spre deosebire de o excursie in Alpii elvetieni sau in alte tari cu statiuni montane, excursiile in Bulgaria sunt mult mai ieftine. Astfel, beneficiezi de aceleasi servicii, dar la preturi mult mai mici. Statiunile bulgaresti sunt total axate spre confortul turistilor spre deosebire de statiunile romanesti, tocmai de aceea, foarte multi romani aleg sa mearga in vacanta in Bulgaria decat sa mearga in Romania. Iar aceste oferte Bulgaria 2017 nu sunt deloc mai scumpe decat o vacanta in tara noastra.

Vacanta pe timp de vara in Bulgaria

Plajele bulgaresti sunt pur si simplu asaltate de turisti ai tarilor vecine, ba chiar si de turisti din Norvegia, Marea Britanie sau Danemarca. Acest lucru se datoreaza in special faptului ca dispune de plaje cu nisip auriu foarte fin, preturi mici si servicii profesionale destinate turistilor. Bulgaria este una din tarile cu cele mai multe oferte de hoteluri All Inclusive, iar foarte multe persoane suntatrase de acest lucru. Daca in Romania numeri pe degete hotelurile cu oferte All Inclusive, ei bine, statiunile vecinilor nostri abunda de oferte Bulgaria 2017 All Inclusive. Astfel, multi din cei care vor sa mearga pe litoral cu familia aleg astfel de pachete.

Litoralul bulgaresc al Marii Negre este mult mai intins decat litoralul romanesc. Prin urmare, vecinii nostri au la dispozitie mai mult spatiu, mai multe statiuni si o diversitate mai mare. Pe langa asta, fiind mai la Sud, vecinii nostri se bucua de Soare o perioada mai indelungata a anului, dar si de temperaturi mai mari pe toata perioada verii.

Motivele pentru care romanii aleg sa-si petreaca vacanta de vara in Bulgaria sunt multe, insa acestea vin pe buna dreptate si chiar daca nu e tocmai recomandat sa cheltuim banii in tari straine, comparativ cu litoralul romanesc, se merita sa mergem la mare in Bulgaria.

About Diana Sandu