Don't Miss

Tu ai nevoie de rulouri exterioare?

By on decembrie 17, 2015
rulouri exterioare

In timpul rece, frigul se prelinge viclean pe la ferestre. Ne ingheata pervazele, ne invadeaza camerele. Ne incalzim, incercam sa ne incalzim, dar ferestrele raman singure sa dea piept cu frigul de afara, fiind in contact direct cu intemperiile.

Caldura verii se proiecteaza de multe ori direct in locuintele noastre. Ferestrele sunt cele care capteaza lumina si o transmit uneori cu violenta in case. Alteori, parca razele solare vor sa ne sufoce, sa ne inabuse. In lupta cu caldura ne inarmam cu aparate de aer conditionat, sau cu alte instrumente necesare, care de multe ori sunt foarte costisitoare.

In unele zile lumina puternica parca vrea sa ne faca atat de constienti de a ei prezenta incat devine agresiva. Deranjeaza orice activitate cotidiana, ne oboseste.

Unii vecini vor sa adune chiar povesti din locuintele noastre. Astfel, isi arunca mereu privirile iscoditoare in casa noastra. Unii, oameni vor chiar sa patrunda, gasind ferestrele cele mai vulnerabile puncte. Atunci de ce sa nu ne protejam impotriva tuturor? De ce sa nu tinem acesti factori externi la exterior?

Cu solutiile de rulouri exterioare, totul devine posibil.

About Diana Sandu