Don't Miss

Trucuri interesante despre extensiile de par

By on septembrie 19, 2015
extensii de par

Inca din frageda copilarie, majoritatea fetelor isi doresc un par lung si des, ca al zanelor din povesti. Aceasta dorinta se pastreaza la majoritatea femeilor pana la varste destul de inaintate, in ciuda unor nepotriviri de ordin estetic (stim cu totii ca nu tuturor femeilor le sta bine cu parul lung). Asa ca nu e de mirare ca multe femei din ziua de azi recurg la diferite tertipuri pentru a obtine podoaba capilara mult visata. Pentru aceasta categorie de femei, specialistii cosmeticieni au creat extensii par.

In afara de procurarea si montarea acestor suvite false de par (care se “agata” de parul natural, cu scopul de a-i spori desimea si lungimea), clientele ar trebui sa se intereseze si de libertatile pe care le ofera aceste “anexe” capilare, de restrictiile pe care le impun, dar si de modalitatile optime de intretinere a acestor extensii. Par natural pentru ele se procura de la diferite donatoare.

Pentru acele doamne si domnisoare care nu au timp sa culeaga de pe nenumaratele situri de coafuri sfaturi utile despre utilizarea si ingrijirea spectaculoaselor suvite, acest articol reuneste cateva dintre cele mai importante aspecte din aceste domenii. In primul rand, clientele trebuie sa stie ca isi pot aranja parul cum doresc. Trebuie doar sa fie atente ca agrafele sau clamele folosite sa nu agate siliconul (pentru extensii microring) sau cheratina care prinde suvitele de parul propriu.

Alte restrictii se refera la aparatele de ondulat si indreptat parul: desi foehnul este permis pentru toate tipurile de extensii, drotul si placa de indreptat parul sunt interzise in cazul unor extensii cheratina. Nerespectarea acestei conditii determina topirea legaturilor (de silicon sau cheratina) si imprastierea acestor substante in parul clientei.

Un alt avantaj al renumitelor suvite este dat de faptul ca acestea pot fi vopsite, restrictia in acest caz fiind aceea ca vopsirea sa fie facuta la un salon de specialitate. E bine sa respectati aceasta regula chiar daca aveti extensii clip-on, care pot fi montate si desfacute chiar si acasa, de catre clienta insasi.

About Diana Sandu