Don't Miss

Topul celor mai bune moduri de a alege camere de supraveghere HD

By on februarie 7, 2016
camere hd

Topul celor mai bune moduri de a alege camere de supraveghere HD

  1. Pentru a intelege cererea: camere de supraveghere video de inalta definitie sunt utilizate in sistemul financiar, controlul traficului rutier si a altor cerinte speciale. Acestea au nevoie de o imagine de rezolutie mare pentru a putea marii fetele si numerele de la masina. Prin urmare daca doriti sa cumparati o camera de surpaveghere HD tineti cont ca nu este ieftina
  2. Pentru a intelege produsului: In prezent, piata dispune de camere incepand de la 400 TVL pana la 1000 si 1200 TVL. Insa rezolutiile sunt tot pe analog. Camerele HD trebuie sa filmeze 1 megapixel si fullHD 2 megapixeli.
  3. Rezolutie destul de mare pentru a distinge obiectele. O rezolutie de 480 de linii este destul de mare pentru a distinge obiectele insa pentru a vedea. Insa pentru a vedea caracteristici faciale aveti nevoie de o camera mai puternica cu tehnologie megapixel.
  4. Functionalitate: camere de supraveghere de inalta definitie sunt in principiu foarte bune pentru rezolutie. Insa o camera de supraveghere megapixel isi face mai bine balansul de alb si are o gama dinamica mai larga. Deasemenea au o functie de reducere a zgomotului digital numinta SNR.
  5.  Meniul si functiile software. Camere de supraveghere trebuie sa aibe un meniu complex dar usor de folosit pentru a putea satisface diferite nevoi de securitate.
  6. Interfata de conectare:In aplicatiile practice, camerele de supraveghere trebuie sa aibe mufe si cabluri bune pentru a functiona corect. Trebuie sa fi atent sa aibe interfata RS-485.
  7. Gama larga a tensiunii de curent: Aproape toate camerele de supraveghere sufera de fenomenul instabilitatii curentului care arde senzorii camerelor de supraveghere. In special in zonele montane unde exista fluctuatii frecvente de tensiune. In prezent, cele mai multe ca,ere de supraveghere functioneaza la DC24V si AC12V. Cu toate acestea, unii producatori de camere au caracteristici de reducere a puterii cum ar fi tensiunea standard este AC12V, dar aparatul de fotografiat este intre 9V si 16V intre activitatea normala.
  1. Instalare si punere in functiune: camere de supraveghere de inalta definitie si camere regulate de securitate, au practic aceeasi metoda de instalare. Insa trebuie sa fi atent si sa setezi focusul in locul in care vrei sa fie cea mai clara imagine.
  2.  Produse asociate potrivite: Pentru a obtine video de inalta definitie, pe langa camere de supraveghere HD ai nevoie si de alte sisteme precum, cablu de calitate, DVR, video server, etc.
  3. Suport tehnic: In cele din urma, inainte de cumpararea produsului, nu uita despre suportul  tehnic al producatorului, daca acesta ofera instruire tehnica de specialitate, caracteristici tehnice ale produsului si altele. In plus daca produsul nu functioneaza magazinul trebuie sa ofere reparatii in cel mai scurt timp.

About Diana Sandu