Don't Miss

Top 5 lucruri de facut in Antalya daca mergi in vacanta cu micutii tai

By on noiembrie 9, 2015
antalya

Cred ca aceste informatii ar putea fi de ajutor pentru toti cei care calatoresc în Antalya cu copiii, asa ca am facut un “top 5″ al lucrurilor pe care le puteti face daca calatoriti cu copii.

1. Aktur Park

Fiecare copil iubeste un parc de distractii, si poate fi distractiv si pentru adulti. Am mers noaptea, când luminile colorate fac atmosfera de sarbatoare. Exista de obicei roller-coaster, roata si plimbari cu masinute, lucruri la care nu te-ai asteptat. Un pachet de 10 de jetoane este de 20 $.

2. Sandcity

Aceasta este 6-lea an al Festivalului International de Sculptura de nisip la Sandcity Lara. Are in fiecare an o tema diferita. Tema de anul trecut a fost de mitologie. Sandcity este deschis din iunie pâna în octombrie, ora 10 la 23.

2. Dinopark

Exista dinozauri din plastic mari peste tot, copiii pot sapa dupa oase de dinozaur, si  exista si un parc acvatic in care va puteti racorii.  Acesta nu este un muzeu de istorie real, cu oase de dinozaur reale, deci nu va asteptati la o experienta de unde sa puteti invata lucruri stiintifice. Copii sub 6 ani au intrare libera. Dinopark este situat pe drumul de coasta între Konyaalti si Kemer si este accesibil cu autobuzul.

4. Aquapark

Amenajarea teritoriului este superba. Toboganele au fost distractive, iar copiii le iubesc. Poti incerca si o experienta de 6 minute numita “5d” cu scaune in misare. Am ales cea recomandata de tipul de lucru acolo, si trebuie sa spun ca a fost extraordinar.

5.Orasul in Miniatura

Daca doriti un pic de distractie si cultura, luati copiii la Minicity. Acest muzeu in aer liber este o gradina amenajata, cu replici în miniatura ale celei mai renumite arhitecturi din Turcia si formatiuni geologice.

About Diana Sandu