Don't Miss

Tendinte ale anotimpului rece

By on februarie 5, 2016

Tendintele se schimba de la an la an, insa cu totii stim ca cele mai purtate incaltari in anotimpul  rece sunt botinele, cizmele si chiar balerinii daca vorbim despre inceputul acestuia. Daca este unul friguros, atunci avem nevoie de o pereche rezistenta de ghetute.

Problema intervine atunci cand trebuie sa le cumparam. Locul ideal nu este nicidecum clasicul mall, unde colectiile tocmai au fost schimbate si cele noi vin cu niste preturi de efectiv ne doare mintea. In mall gasim spre exemplu cizme de la 300 lei in sus sau in cel mai bun caz, botine de la 230 lei.

Atunci se pune problema: mai exista vreun motiv sa nu cumparam online urmand doar cativa pasi foarte simpli? Aici produsele vin rapid si nu mai suntem nevoiti sa asteptam minute in sir la cabina de proba sau la sectiunile outlet. In plus, marele avantaj il constituie pretul mult mai mic fata de cel comercializat in mall-uri si in diverse centre comerciale, unde trebuie sa manifestati de cele mai multe ori o rabdare de fier.

Pentru a vedea mai exact ce s-a purtat in anotimpul rece 2015/2016 , aruncati o privire asupra acestei galerii cu botine. O sa gasiti modele de botine ieftine, sub 100 RON, in tendinte, cu toc sau fara, cu platforma sau cu talpa joasa. Nu uitati sa va alegeti si o pereche de cizme intr-o culoare deosebita si speciala ce va poate fi alaturi si la inceputul primaverii!

botine

About Diana Sandu