Don't Miss

Tehnicile de implantare dentara populare in prezent

By on noiembrie 5, 2015
tehnici de implantare

Implantul dentar este o tehnica foarte des folosita intr-un cabinet stomatologic datorita eficientei sale. Un implant reusit dureaza intre 7-12 ani, in functie te tehnica de implantare si materialele folosite.Tot mai multi apeleaza la aceaste metoda de substituire a dintilor lipsa datorita rezultatelor foarte bune.

Implanturile sunt de mai multe tipuri insa cel mai des folosit este de tip surub radacina. Acest tip se foloseste atunci cand osul maxilarului are suficienta profunzime si latime pentru a sustine implantarea. In cazurile nefericite insa, in lispa tesutului osos se poate recurge la un altfel de implant, cel de tip placuta. Deasemeni, exista situatii in care nu se recomanda, din punct de vedere medical nici unul din tipurile de implant mentionate mai sus , iar atunci se poate face un implant dentar subperiostal. Acest tip de implant este realizat special pentru a se amplasa in osul pacientului si sub gingie , utilizandu-se metode speciale de implantare.

Mai exista un tip de implant, folosit pentru prima data in Romania de clinica DENT ESTET, si anume implantul High Tech, care se realizeaza cu ajutorul tehnicii de chirurgie dentara digitala 3D computerizata.Aceasta tehnologie permite combinarea inovatoare de reconstructive maxilo-faciala computerizata pentru ca pacientii sa se bucure de rezultate estetice ireprosabile.

De regula pacientii care apeleaza la un cabinet stomatologic in bucuresti pentru astfel de interventii au toate motivele sa fie multumiti deoarece implanturile , pe langa faptul ca arata foarte bine estetic incat nu se distinge diferenta intre un dinte normal si un implant, sunt si foarte sanatoase oferind pacientului o capacitate de masticatie sanatoasa, la fel ca in cazul dintilor naturali.

About Diana Sandu