Don't Miss

Tehnici de masaj erotic pentru fiecare zona a corpului

By on septembrie 1, 2015
tao erotic massage

Relatia dintre parteneri este un camp fragil, care necesita in fiecare zi atentie si dedicare din partea amandurora, iar din aceasta cauza trebuie sa ne gandim de fiecare data la metode creative prin care ne putem rasfata persoana iubita. Masajul erotic este o practica deosebit de comuna in zilele noastre, iar ascensiunea saloanelor care se ocupa cu aceasta activitate este din ce in ce mai pronuntata. Bineinteles, dumneavoastra sunteti singura persoana care poate decide daca prima experienta relaxanta va avea loc intr-un cadru intim, mai precis propriul dormitor sau chiar in incinta unui astfel de salon profesionist, unde personalul angajat detine cunostinte avansate despre tehnicile care conduc cel mai rapid la destinderea corporala si psihica a fiecarei persoane in parte.

Pentru a beneficia din plin de efectele pozitive ale unui masaj erotic exista o anumita importanta pe care trebuie sa o acordati fiecarei zone in parte. Un moment de relaxare incepe intotdeauna prin masarea zonelor superioare ale corpului, mai precis aria din jurul gatului si fata. Daca alegeti sa oferiti partenerului dumneavoastra un moment complet de placere trebuie sa fiti constienta de faptul ca atingerile senzuale si delicate sunt o premisa favorabila pentru a-l relaxa inca de la inceput. Bineinteles, in momentul in care masati zona capului nu trebuie sa folositi lotiuni parfumate foarte puternice, ba chiar ar fi de preferat sa utilizati o crema delicata si hidratanta, cu o aroma subtila, fructata sau florala, in functie de gusturile partenerului dumneavoastra.

Tot aresenalul de seductie de bazeaza pe o serie de miscari circulare, masajul fiind centrat pe zona tamplelor, dar si pe cea a urechilor. O atentie deosebita se cuvine sa o oferiti si obrajilor, aici misarile fiind mult mai ample, prelungite pana in spatele gatului. Textura usoara a cremei alese ofera fluiditate miscarilor dumneavoastra si nici nu ingreuneaza pielea partenerului. Inainte sa parasiti zona fetei puteti sa oferiti iubitului un sarut suav pe frunte sau o atingere delicata a buzelor, in acest fel amplificand dorinta acestuia de a va atinge din ce in ce mai mult.

Tehnicile practicate in saloanele renumite se fundamenteaza pe o intreaga cultura a masajului, care nu doar ca iti ofera un sentiment de eliberare a stresului interior, ci prelungesc senzatia de placere pana la cote nebanuite. Spre exemplu, informatiile pe care le regasim pe site-ul www.tao-erotic-massage.ro ne ofera cateva detalii picante despre trasaturile unei sedinte de masaj taoist, principalul efect benefic pe care acesta in ofera asupra corpului fiind reprezentat de o distributie omogena a placerii, care sa persiste pentru o perioada lunga de timp.

Ajungem la o zona destul de solicitanta pentru o incepatoare, mai precis aria gatului si a umerilor. Dupa cum bine stiti, tensiunea la care suntem expusi in fiecare zi are tendinta de a se acumula in anumite zone corporale, motiv pentru care in anumite momente ale vietii noastre ajungem sa avem o pozitie destul de incomoda si statica. Daca in timpul masajului de relaxare doriti sa va focusati pe umeri, gat si spate, atunci puteti folosi din belsug un ulei esential puternic aromat, pentru ca miscarile duneavoastra sa fie mult mai fine si profunde.

Cel mai probabil veti ajunge si in zona lombara, careia trebuie sa ii oferiti o atentie deosebita. Pentru ca este o arie foarte receptiva puteti mixa miscarile delicate cu acelea mult mai energice, coboand treptat spre sensibila zona a picioarelor. Coapsele si talpile sunt puncte erogene ale partenerului pe care le poti stimula dupa bunul plac, fiecare miscare amplificand si mai mult dorinta acestuia de a va apropia corpurile. In functie de finalitatea pe care o doriti puteti alege sa migrati usor si spre zonele puternic erogene, sau puteti prelungi placerea reluand masajul de la capat, pentru ca abia apoi sa-i oferiti iubitului dumneavoastra o noapte senzuala de dragoste.

About Diana Sandu