Don't Miss

Supravegherea video, soluția unei case din ce în ce mai sigure

By on februarie 24, 2016
supraveghere video

Casa este spatiul fiecaruia de refugiu. Este locul in care ne simtim in siguranta si este locul in care ne incarcam bateriile, ori de cate ori avem nevoie de asta. Cu exceptia unui numar redus de nopti, cele mai multe le petrecem acasa, alaturi de familie.

Este normal, asadar, sa ne dorim o casa cat mai sigura, in care sa nu poata sa patrunda nimeni fara a fi invitat.

Cum, de cele mai multe ori, majoritatea bunurilor noastre sunt tinute tot acasa, acest spatiu atat de important este o tinta atractiva pentru hoti. Astfel, suntem nevoiti sa gasim intotdeauna cele mai bune solutii pentru a-i tine departe.

Daca inainte existau doar cateva variante, constand intr-o yala de buna calitate si eventual un caine, astazi, solutiile sunt mult mai vaste, iar dovada sunt magazinele destinate special securitatii, cum ar fi SEKURIT.ro

Camere de supraveghere, sisteme de alarma, sisteme de detectie a incendiilor, sisteme de acces control, interfoane si videointerfoane, toate pot imbunatati considerabil siguranta de acasa si pot scadea cu pana la 99% riscul de a fi victima unui furt din locuinte.

Dintre toate aceste solutii, supravegherea video, insotita de un sistem de alarma, par a fi cele mai bune.

De ce supraveghere video?

Pentru ca este o varianta ce iti ofera control total asupra propriei tale case. Chiar daca nu esti in apropierea ei, poti vedea tot ceea ce se intampla si in cazul in care ceva nu este in regula, poti lua atitudine. Supravegherea video moderna iti permite sa descoperi live, tot ceea ce se intampla acasa si sa sporesti extrem de mult siguranta.

Pe langa siguranta, supravegherea video iti aduce si alte avantaje. Spre exemplu, poti supraveghea diversii angajati care lucreaza la tine in casa ( bone, instalatori, constructori, etc ) si poti sa ii supraveghezi pe cei mici.

Fara a costa o avere ( vezi preturile sistemelor de supraveghere pe Sekurit ), supravegherea video a ajuns sa fie cat se poate de eficienta.

Pe langa supraveghere video, un sistem de alarma poate sa insemne eficienta maxima. Nici acesta nu costa mult si avertizeaza ori de cate ori ceva este in neregula. In felul acesta, cu doar cateva sute de lei investiti in astfel de dispozitive, te poti bucura din plin de toate avantajele unei case confortabile si sigure si iti poti sti mereu bunurile si familia in siguranta.

 

About Diana Sandu