Don't Miss

Sunt bijuteriile de argint potrivite la orice fel de vestimentatie?

By on ianuarie 17, 2016
argint

Foarte multe dintre femei apreciaza aceste bijuterii din argint pentru ca le ajuta la completarea tinutelor, le ofera foarte multa originalitate si datorita straluciri acestora se pot face foarte usor remarcate de privirile celor din jur. Insa alegerea corecta a acestor bijuterii de argint in ton cu vestimentatia nu este deloc usoara, si trebuie un pic de timp pentru a gasi bijuteria ideala care sa se asorteze cu restul vestimentatiei. De obicei acestebijuterii de argint se asorteaza cu orice fel de vestimentatie datorita culorii argintului care este neutra, insa trebuie sa tineti cont de cateva aspecte importante si nu veti avea niciodata probleme la alegerea bijuteriilor de argint.

Pana in urma cu ceva timp bijuteriile de aur erau cele mai cautate, dar odata cu trecerea timpului foarte multe femei folosesc aceste bijuterii de argint. Atunci cand sunteti indecise in privinta alegeri unei bijuterii potrivite care sa arate foarte bine la vestimentatia aleasa, alegeti aceste bijuterii de argint pentru ca sunt foarte accesibile ca pret si se pot asorta cu orice fel de vestimentatie daca sunt alese corect.

Majoritatea femeilor apeleaza la aceste bijuterii din argint datorita preturilor mici, dar si datorita frumuseti si straluciri argintului care atrage toate privirile indiferent unde l-ati purta. In cele mai multe cazuri se spune ca combinatia de bijuterii din argint cu bijuteriile din aur nu este una potrivita, insa cu trecerea timpului si cu schimbarea permanenta a modei si a trend-urilor s-au depasit aceste bariere si reguli de altadata. De curand aceste combinati sunt acceptate dar numai sub urmarea anumitor reguli ca: ceasul trebuie sa aiba aceeasi culoare de material ca inelul de la aceeasi mana, iar la cealalta mana se poate purta alta culoare.

De cele mai multe ori bijuteriile ce sunt facute din materiale diferite trebuie purtate la distante mai mari de exemplu: lantisor de argint si bratara din aur, cercei din aur si bratara de argint. De stiut insa ca pe o mana nu se pot purta inele de aur si inele de argint, iar cand doriti sa purtati bijuterii cu pietre pretioase intotdeauna culoarea acestora trebuie sa sa potriveasca cu culoarea vestimentatiei. Femeilor le plac foarte mult fiecare bijuterie in parte, si atunci cand le poarta vor sa fie cat mai atragatoare cu ajutorul acestora. Insa de cele mai multe ori nu vor sa cheltuiasca foarte multi bani pentru achizitionarea acestora, iar in cazul acesta apeleaza la bijuteriile din argint pentru ca pe langa pretul accesibil exista foarte multe modele frumoase si elegante cu care orice femeie va arata stralucitoare si eleganta indiferent de locul unde le poarta.

Aceste bijuterii de argint sunt alcatuite din mai multe piese, ce pot fi purtate la orice fel de vestimentatie insa cu anumite reguli. In cazul in care sunteti nehotarata in privinta alegeri unei bijuterii care sa se asorteze cu vestimeneatia dumneavoastra, alegeti bijuteriile de argint pentru ca sigur nu veti intampina probleme, iar datorita straluciri si simplitati acestora, o sa fiti remarcata oriunde v-ati duce, prin stil si eleganta, dar si foarte mult bun gust.

About Diana Sandu