Don't Miss

Studiu de caz: despre piesele auto si comercializarea lor online

By on aprilie 6, 2016
piese auto

Exista sute de site-uri in lumea online care asteapta vizitile utilizatorilor de internet pentru a livra piese auto la comanda. Indiferent de cat de profitabile sunt acestea, ca utilizatori simpli trebuie sa stim ca exista o industrie intreaga ce se dedica vanzarilor de piese auto Opel, Mercedes, Dacia sau orice alta marca de automobile.

Beneficiile achizitionarii pieselor auto de pe internet

In ceea ce priveste achizitionarea pieselor auto din lumea online, trebuie sa stiti ca exista multe beneficii incluse in aceasta metoda ce au fost aprobate si de persoanele care au cumparat deja produse asemanatoare de pe diferite site-uri auto. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa cumparati piese auto de pe internet:

  1. Intreaga operatiune dureaza mult mai putin

Achizitionarea unei piese auto din magazinele specializate necesita mult timp pentru cercetarea pietii si vizitarea mai multor locatii. Trebuie sa comparati preturile de la mai multe companii inainte sa cumparati o anumita piesa pentru a nu iesi in dezavantaj. In lumea internetului, singurul lucru care va dura mai mult este doar livrarea produsului la locuinta dumneavoastra. De asemenea, este mult mai eficient sa comparati preturile gasite pe diferite site-uri decat sa umblati din magazin in magazin. Indiferent ca vreti sa cumparati piese auto Opel sau orice alt tip, magazinele online va stau la dispozitie 24/7.

  1. Piesele sunt mai ieftine

Principalul motiv pentru care piesele auto sunt mai ieftine in lumea online consta in faptul ca veti comanda acel produs direct de la distribuitor, fara nici un intermediar. Atunci cand cumparati de la un magazin local sau de la un sediu de dezmembrari, trebuie sa stiti ca veti plati o suma mica si pentru comanda pe care o efectuati, lucru care nu se intampla daca cumparati din mediul online.

  1. Puteti analiza produsul in intregime

Atunci cand vreti sa comandati o piesa auto de pe internet, veti avea oportunitatea sa vizualizati imagini si sa cititi caracteristicile principale ale acelui produs direct de pe site-ul pe care va aflati. De asemenea, puteti sa cititi si anumite recenzii despre produsul respectiv pentru a vedea daca merita investitia dumneavoastra sau nu.

Comanda piese auto noi sau second-hand

De obice, multe dintre aceste site-uri se ocupa cu comercializarea pieselor auto noi, insa exista si site-uri care pot distribui piese la mana a doua. Acesta este un alt beneficiu deoarece puteti comanda orice piesa auto in functie de banii de care dispuneti. Aveti grija la politica de returnare a produsului deoarece se poate intampla ca piesa comandata sa nu se potriveasca cu cea veche. Asigurati-va ca produsul poate fi returnat in maxim 48 de ore iar dumneavoastra veti putea primii banii inapoi.

About Diana Sandu