Don't Miss

Slabeste corect, insa in siguranta pentru sanatatea ta!

By on mai 30, 2017
Slabit

Foarte multe persoane se straduiesc in ziua de astazi sa slabeasca dar fara prea mare succes. Multi gresim chiar de la inceput doarece nu stim mai nimic legat de slabire si totusi, nu avem habar dar noi tot ne incapatanam si incercam sa facem un lucru fara habar. Ideea este ca nu exista produsul minune care sa slabeasca fara sa facem putina miscare fizica sau sa ne permita sa mancam orice, oricand si oricat.

Pentru a slabi corect si sigur este nevoie de mai mult de o simpla dieta de slabit, un program personalizat de slabire adaptat corpului nostru. In general o dieta comuna nu are acelasi efect si la dumneavoastra asa cum are efect la o prietena sau invers tocmai din acest motiv, fiecare corp este unic si trebuie tratat ca atare. Un alt lucru important este faptul ca nu trebuie sa slabim prea mult, nutritionistii sunt de parere ca un om obinuit trebuie sa slabeasca maxim 3-4 kilograme pe luna. Slabind mai mult va puteti deregla metabolismul si sigur nu va doriti complicatii.

Cui i se recomanda o dieta de 1200 calorii? Persoanelor mai degraba sedentare cu o alimentatie de aproximativ 1700 de calorii zilnic, care doresc sa slabeasca rapid. Acestea trebuiesc sa reduca numarul caloriilor cu 500 pentru a pputea slabi 2 kilograme lunar. Aceasta dieta de slabit trebuie urmata timp de mai multe saptamani, dupa care obligatoriu trebuie urmat un regim de slabilizare a greutatii corpului. O dieta de 1200 calorii este o dieta mai dura, aceasta poate fi urmata si de persoanele care au incercat o dieta de 1500 calorii si nu au reusit sa slabeasca sau in cazul in care, urmand dieta de 1500 corpul s-a obisnuit cu aceasta si s-a adaptat noului regim de alimentatie dar care nu mai reusesc sa slabeasca.

About Diana Sandu