Don't Miss

Sibiul, un oras fermecator

By on mai 10, 2017
Sibiu -oras cultural

Sibiul, orasul plin de cultura, istorie si arta, este un oras pe care nu merita sa il ratezi de pe “harta de vacanta”. Va garantam petrecerea unui concediu ideal la unul dintre cel mai frumoase locuri de cazare Sibiu si anume, pensiunea Belascu. Pensiunea este situata pe calea Turnisorului nr.116, intr-o cladire veche construita in anul 1840, cladire care era de o mare importanta la vremea rescpectiva.

Aceasta a fost deshisa in anul 2007, exact in perioada cand Sibiul era declarata capitala culturala europeana, acest fapt ajutand foarte mult la promovarea ei. Daca ati ales pensiunea Belascu, cu siguranta veti avea un concediu reusit, pensiunea dispunand de toate facilitatile necesare.

Pensiunea are opt camere incapatoare si pline de lumina, fiind dotate fiecare cu cate un grup sanitar propriu, avand cada sau dus, cablu tv, aer conditionat si acces wireless. Pensiunea are un design modern, plin de culori calde, mobilierul fiind construit din lemn masiv, astfel ca veti avea senzatia ca sunteti acasa.

Alte utilitati pe care pensiunea le ofera sunt curtea interioara, gradina amenajata frumos si parcarea proprie. Dealtfel, daca doriti sa va bucurati papilele gustative cu o mare varietate de mancaruri cu specific international si traditional. Restaurantul care apartine pensiunii se numeste Restaurantul Bliss si a fost deschis in 2011, avand un aer modern.

Daca veti dori sa sarbatoriti un eveniment special, o nunta, un botez sau pur si simplu o intalnire de afaceri restaurantul Bliss este locul perfect pentru a organiza asa ceva. Iar pentru nunti restaurantul pune la dispozitie doua pachete avantajoase: pachetul Premium Wedding si pachetul All Inclusive Wedding.

Scopul este ca fiecare persoana cazata aici si fie pe deplin multumita, astfel incat atunci cand vor pleca sa isi doresca sa se reintoarca. Personalul este unul calificat sta la dispozitia clientilor pentru orice au nevoie si vor incerca sa va faca sederea cat mai placuta pe parcursul perioadei in care veti fi cazat aici.

Daca doriti sa inchiriati intrega pensiune sau daca sunteti un grup mai numeros de persoane, pensiunea va ofera si anumite reduceri, iar preturile fata de alte pensiuni Sibiu sunt mult mai avantajoase si sunt pentru buzunarul fiecaruia. Receptia camerelor se face pana la ora 18, iar predarea pana la ora 11.

Pensiunea Belascu se afla in apropierea aeroportului, la cinci minte distanta de acesta, iar fata de centrul istoric al orasului este la doi kilometri distanta. Este un loc ideal pentru cei care isi doresc o vacanta frumoasa dar si pentru cei care sunt in Sibiu doar in interes de afaceri.

Daca aveti un spirit aventurier, imprejurimile pensiuni din Sibiu are foarte multe de oferit in acest sens. De exemplu, luati sacul de dormit si rucsacul cu cele necesare si va indreptati spre a explora Muntii Fagaras sau puteti lua la pas toate stradutele si pietele din Sibiu. Dealtfel, aveti posibilitatea de a vizita o multime de locuri pline de istorie daca sunteti un impatimit al istoriei.

Daca sunteti iubitor de arta si spectacole puteti participa la tot felul de festivaluri, cum ar fi Festivalul Medieval al Cetati Transilvanene, Festivalul de Arta Populara sau Festivalul Tarafuri si Fanfare Sibiu, sau puteti merge sa vizionati o piesa de teatru, la Teatrul National Radu Stanca sau Teatrul Gong.

About Diana Sandu