Don't Miss

Si cand vin vremurile intunecate ………

By on septembrie 18, 2019
Si cand vin vremurile intunecate .........

Invata sa accepti si sa simti ceea ce simti. Iti aduci singur un dezavantaj urias cand nu te confrunti cu aceste sentimente. Nu te poti ascunde prea mult de tine. Sentimentele noastre cele mai profunde vor continua sa ne duca pana cand le vom asculta.

Fii sincer cu ceilalti din jurul tau despre cum te simti. Cand sunteti sincer cu ceilalti deveniti mai autentici. Veti gasi ca in alte tari primiti sprijinul necesar. Suntem interdependenti – avem nevoie de conexiune cu altii pentru a supravietui.

Ai grija de tine mai mult decat in ​​mod normal in aceste perioade, inclusiv somn, dieta, exercitii fizice, relaxare. Acest lucru nu este egoist, este SUPRAVIETUIRE. Iti datorezi acets lucru tie si persoanelor pe care le iubesti.

Intoarce lucrurile incet si imbratiseaza linistea prin meditatie. Poate fi tentant sa accelerati totul, mai ales daca sunteti stresat. Cu toate acestea, linistea si relaxarea iti permit sa te asculti. Atunci veti primi cunostintele de care aveai nevoie.
Cel mai important, nu te iti permite niciodata sa crezi ca nu poti trece prin vremurile provocatoare din viata. Suntem mai puternici decat ne dam seama, chiar daca nu o stim inca!

About Diana Sandu