Don't Miss

Sfaturi pentru o curatenie rapida in bucatarie

By on octombrie 18, 2016
curatenie-bucatarie

Parintii sau prietenii va fac o vizita neasteaptata? O curatenie rapida si o improspatare a aerului poate sa faca minuni pentru bucataria dumneavoastra si camerele dumneavoastra, care vor parea ca si cum ati fi facut curatenie toata ziua.

Musafirii neasteptati sunt de neevitat. Cu toate acestea, din lipsa de timp, nu intotdeauna casa este perfect curatata si pregatita pentru musafiri. Daca aveti suficient noroc incat sa primiti „un avertisment” al venirii musafirilor cu putin timp inainte, ati putea sa va pregatiti cu putin efort sa-i intampinati cum se cuvine.

Iata primu truc: Daca in casa dumneavoastra miroase frumos (curat), oamenii o vor percepe ca si cum ar fi curata. Acest lucru este in natura noastra. Mirosul specific al locuintei este un indiciu inconstient clar pentru starea de curatenie a acesteia.

In primul rand, pentru a mentine un aer proaspat, curatarea covoarelor si a mochetelor regulat este esentiala. De aceea, din timp in timp, folositi sprayuri speciale pentru covoare si, o data pe an, apelati la servicii profesionale de curatenie, care vor folosi substante speciale si vor curata covoarele in profunzime.

Al doilea truc este aerisirea permanenta a camerelor, pentru a lasa sa intre oxigenul curat. Dupa ce ati lasat ferestrele deschise cateva minute, puteti folosi uleiuri esentiale si lumanari parfumate pentru a aduce o aroma placuta intregii locuinte.

Puteti folosi uleiul esential de lavanda pentru o atmosfera calda, de iasomie, de portocale, de menta sau orice combinatie pe care ati incercat-o in prealabil si v-a placut.

De asemenea, puteti folosi sprayurile pentru camere, cu mentiunea ca efectul celor din comert se duce in aproximativ o ora dupa folosirea acestora.

In tot acest timp, veti avea cum sa adunati micile obiecte care sunt in dezordine si sa spalati toate vasele. Acum va puteti primi oaspetii mult mai linistita.

About Diana Sandu