Don't Miss

Sfaturi pentru intretinerea genelor

By on iunie 26, 2017
gene

Deoarece genele nu sunt cu mult diferite de parul nostru, pentru ingrijirea lor se poate folosi produse care sunt similare in compozitie cu cele folosite in ingrijirea parului.

Ingrijirea genelor

Pentru a imbunatati starea genelor si a pielii din jurul ochilor, va va ajuta o masca de casa cu ulei vegetal, patrunjel tocat si sucul de aloe vera, care se aplica cu miscari de masaj.

De asemenea, pentru gene sunt benefice infuziile de plante cum ar fi albastrea si ceai. Acestea pot fi facute pentru a face comprese pentru ochi, cu ajutorul unui tampon de bumbac care este inmuiat si plasat pe ochi timp de 10-15 minute. Temperatura infuziei ar trebui sa fie egala cu temperatura corpului. Deci, comprimarea va fi confortabila in primul rand, si in timp ce raceste, improspateaza si regenereaza pielea din jurul ochilor de efectele neplacute de praf si vant.

Mijloace eficiente pentru a hrani genele au, de asemenea, uleiuri esentiale – migdale, nuca de cocos si brusture. In combinatie cu vitaminele A si E, genele epuizate se regenereaza foarte repede. Pentru aplicarea de uleiuri folositi o perie de rimel. Aplicati pe genele dvs un strat subtire de amestec in fiecare seara inainte de culcare si dupa cateva saptamani genele dvs isi vor recastiga puterea pierduta si atractivitatea.

About Diana Sandu