Don't Miss

Sfaturi pentru achizitionarea cosului de fum din inox

By on iulie 28, 2016
cos

Cosul de fum din inox este unul dintre sistemele cele mai importante ce realizeaza un tot unitar alaturi de centrala de incalzire, de aceea este necesar ca in achizitionarea cosului de fum sa se respecte cateva indicatii cu privire la alegerea unui cos de fum din inox.

In primul rand, sa iti achizitionezi un cos de fumcare sa vina cu diametrul potrivit cu cel al centralei termice. Daca iti vei cumpara un un cos de fum care nu se va putea monta din cauza diametrului necorespunzator, atunci banii au fost dati de pomana. In acest caz, inainte de a achizitiona un cos de fum ar fi indicat sa cereti parerea autorizata a unui specialist. Daca nu sunteti siguri, in momentul in care va achizitionati un cos de fum, puteti merge cu cartea tehnica a centralei, pentru ca specialistul va sti unde sa se citeasca, pentru a va oferi cosul potrivit.

In al doilea rand, asigurati-va ca produsul este de calitate. Inainte de achizitionarea unui cos de fum intrebati cateva persoane ce au mai cumparat de la respectiva companie producatoare de cosuri de fum, daca aceasta ofera produse de calitate inalte si daca personalul ofera incredere. Calitatea inalta se poate recunoaste si prin garantia oferita. Cu cat se ofera mai multi ani de garantie, cu atat posibilitatea ca un cos de fum sa fie bine realizat creste. Desi o garantie indelungata poate reprezenta un pret final mai ridicat, de fapt acesta va reprezenta un pret mai mic, datorita duratei de viata crescute a cosului de fum.

Pentru ca un cos de fum din inox trebuie montat de specialisti, atunci este indicat sa iti achizitionezi un astfel de sistem de la o companie care include in oferta de pret si montajul. Iar daca montajul este gratuit, atunci este mult mai bine. Montarea de catre compania ce comercializeaza cosul de fum reprezinta un mare avantaj in ceea ce priveste corectitudinea montarii cosului.

About Diana Sandu