Don't Miss

Service: Cand stiti ca trebuie sa va schimbati masina de spalat?

By on aprilie 4, 2018
masina de spalat rufe

Cele mai multe sunt masinile de spalat performante diagnosticheaza problemele si defectiunile, oferindu-va indicii clare ale slabe lor functionari. Cu toate acestea, nu o masina de spalat va va spune daca ar trebui sa o inlocuiti una noua sau sa solicitati serviciile unui instalator, ci trebuie sa fiti atenti la semnalele care va indica acest lucru.

Este timpul pentru o noua masina de spalat

Masina de spalat face un zgomot asurzitor in timpul programului? Acesta poate fi un semn ca prezinta o serie de probleme pe care, in cazul in care un instalator profesionist nu le poate inlatura, ar trebui sa le luati in calcul si sa va ganditi la o noua achizitie. In primul rand, costurile de reparatie si inlocuirea pieselor defecte cu unele noi s-ar putea sa va coste mai mult decat o masina de spalat noua, iar in al doilea rand, repararea actualei masini de spalat nu va garanteaza ca in viitorul apropiat nu veti mai apela la serviciile instalatorului.

Potrivit managerului unui atelier de reparatii din Capitala, cea mai frecventa greseala in ceea ce priveste reparatiile masinilor de spalat este de a investi bani intr-o unitate veche, ce nu mai da semne ca poate fi utilizata. Fiti foarte precauti in incercarea de a repara o masina de spalat care are peste 10 ani. Masinile de spalat de calitate superioara de la Bosch, Siemens sau Miele, totusi, sunt o poveste diferita. Piese au devenit mai scumpe, dar preturile au ramas aceleasi. O reparatie simpla ar putea fi jumatate din costul unei masini noi, iar multi instalatori prefera sa isi consilieze clientii, facandu-i sa inteleaga, in functie de situatie, ca este mai bine sa achizitioneze o noua masina de spalat.

Masina ta de spalat scoate un sunet ciudat in timpul programului, nu mai este la fel de eficienta si frecvent se intampla sa aiba scurgeri? Ia in calcul toate aceste semnale pe care ti le trimite si incepe sa cauti un model autohton de masina de spalat. Daca folosesti aceeasi masina de spalat de peste 10 ani, cu siguranta va trebui schimbata cu una noua.

About Diana Sandu