Don't Miss

Seria de baterii auto VARTA Black Dynamic

By on noiembrie 26, 2015
baterie varta dynamic

Dezvoltarea pietei auto in tara noastra, in ultimii 10 ani, a dus la un tot mai mare necesar de consumabile si piese de schimb. La o tot mai mare cautare se afla si noile serii de baterii auto. Mare parte din masinile ce sunt inmatriculate in tara noastra sunt alese pe criterii precum consum redus de combustibil si costuri mici de intretinere. In aceste situatii, cautam si produse aferente, de buna calitate, insa la un pret corect. Asta va facilita intretinerea masinilor la un pret corelat cu valoarea reala actuala a acestora.

Noua gama de baterii auto Varta Black Dynamic a fost special dezvoltata pentru autovehicule mai mici (sau mai vechi), care detin un numar mic de consumatori suplimentari – cu un necesar redus de energie. Totusi, chiar daca masina detinuta nu este deosebit de pretentioasa, nu trebuie sa faceti concesii – tehnologia inovativa Vartaasigura o putere de pornire mare si o fiabilitate ridicata. Aceste baterii vor satisface exigentele inalte, avand niste atuuri speciale:
– Calitate inalta la un pret foarte bun
– Putere solida si sigura, indiferent de temperatura
– Durata de functionare sporita datorita aliajului de argint eficace Varta
– Aliajul special calciu argint ofera unul dintre cele mai reduse consumuri de apa si garanteaza lipsa intretinerilor
– Capacul faciliteaza trecerea gazului si asigura o protectie ridicata impotriva scurgerii acidului (in cazul unor posibile accidente)
– Designul atractiv, imbunatatit si retusat, alaturi de manerul rezistent asigura o manevrare mai usoara.

Noua serie de baterii Varta, intreaga gama Dynamic de altfel (Blue/Black/Silver) poate fi achizitionata prin intermediul magazinelor online – descopera oferta variata, la preturi accesibile si cu o garantie inclusa de 24 de luni. Beneficiaza si de bine cunoscutul fapt ca majoritatea constructorilor de autoturisme aleg sa echipeze vehiculele lor, la productie, cu baterii marca Varta.

About Diana Sandu