Don't Miss

Sejurul mult-visat in Corfu este mai aproape decat crezi

By on martie 10, 2016
corfu

Daca exista o insula in Grecia care sa ofere la un loc relaxare si in acelasi timp distractie pe saturate, aceasta cu siguranta este Corfu. Si nu veti descoperi acest lucru decat incercand macar intr-o singura vara ceea ce inseamna cu adevarat un sejur Corfu. In Corfu se poate ajunge cu masina personala, dar drumurile sunt destul de dificile pe insula si necesita ceva informare prealabila. Foarte rapid se ajunge si cu avionul, cursa charter, din Romania, insula avand propriul sau aeroport in orasul Corfu (Kerkyra) – capitala insulei – si de acolo va puteti indrepta cu autocarul catre orice statiune a insulei in care optati sa va petreceti vacanta.

Pentru ca fiecare statiune din Corfu are partea sa de frumos, e bine sa analizati cu atentie oferta agentiilor romanesti si nu numai. Veti gasi oferte interesante pentru Agios Gordis, Paleokastritsa, Ipsos, Agios Ioannis, Saint Georgios, Moraitika, Agios Spyridon, Dassia sau Kerkyra, toate in functie de buget dar si de preferinte.

Daca doriti liniste si relaxare, peisaje tipic elene si un relief senzational, ospitalitate elena si traditie, nu stati pe ganduri si alegeti linistitul Agios Georgios; daca doriti apa limpede si albastra asa cum numai in poze credeati ca poate exista, relief de vis si plimbari cu vaporasul de pe care puteti explora fundul apei alegeti Paleokastritsa, si veti primi la pachet si distractie tipic greceasca, taverne si baruri; pentru sporturi de vara si clipe de relaxare nu ratati Saint Georgios in sudul Insulei dar si Moraitika; daca va doriti o locatie turistica autentica optati pentru Agios Gordios care ofera turistilor hoteluri si apartamente in vile, supermarketuri, magazinase cu suveniruri, baruri si taverne; iar pentru discoteci si baruri, viata vibranta de noapte vibranta, Dassia este mai mult ca sigur o varianta foarte buna.

Toate statiunile ofera variante de cazare pentru toate buzunarele, astfel incat niciun turist nu va putea pleca nemultumit de pe insula.

About Diana Sandu