Don't Miss

Secretul zambetului din fiecare dimineata

By on ianuarie 23, 2016
saltele

Fiecare dimineata este un motiv in plus sa fim fericiti. Practic, traim o alta zi in care putem sa ne atingem scopurile, putem sa ne petrecem timp alaturi de cei dragi si putem, pur si simplu sa ne bucuram.

Daca modul in care te trezesti nu este intocmai unul placut insa, toata ziua poate sa fie compromisa. Daca ar fi sa intrebi un om care se trezeste cu zambetul pe buze care este secretul sau, cel mai probabil nu ti-ar spune nimic de alimentatie, sport sau cafea ( importante si ele, de altfel ) , ci mai degraba de o saltea foarte buna. Nu trebuie sa fii expert in saltele pentru a-ti da seama ca o saltea de buna calitate este indispensabila unei vieti reusite. Daca vrei sa achizitionezi insa salteaua perfecta, trebuie sa apelezi la un expert saltele, deoarece acesta iti poate face cele mai bune recomandari.

Evident, este bine sa ai si tu ceva notiuni cat mai bine conturate despre ceea ce inseamna o saltea de buna calitate, asadar, cei de la  http://www.expert-saltele.ro  ne-au oferit urmatoarele informatii:

Care sunt pasii necesari pentru a alege o saltea buna?

Primul pas este sa iti analizezi cu atentie salteaua pe care dormi deja. De regula, este bine sa existe o continuitate in modul in care dormi, asadar, daca dormi pe o saltea cu arcuri, este indicat sa achizitionezi tot o saltea cu arcuri. Stai linistit! Exista o multime de modele de saltele cu arcuri care sunt de cea mai buna calitate.

Dupa ce stii exact pe ce dormi, este bine sa mergi la cumparaturi. Poti sa mergi fizic sau poti sa mergi online. Recomandam achizitia unei saltele online deoarece, spre deosebire de achizitia din mediul fizic, poti sa testezi salteaua mai multe nopti pana sa iti dai seama daca este buna sau nu este buna pentru tine. Daca nu este buna, o poti inlocui fara probleme.

Odata achizitionata, ai grija ca salteaua sa fie bine ingrijita. Tine-o departe de umezeala, nu o indoi si o data la ceva timp intoarce-o de pe o parte pe alta si roteste-o. In felul acesta te poti bucura de ea foarte mult timp, fara sa ai niciun fel de probleme.

Din ce este alcatuita salteaua?

Daca vrei o saltea, trebuie sa stii care sunt principalele elemente ale sale. Din fericire, nu ai prea multe lucruri de retinut. O saltea are doua parti principale: structura elastica si matlasarea. Structura elastica este si cea care defineste tehnologia cu care este construita salteaua. Astfel, avem saltele cu arcuri, saltele cu spuma, saltele cu latex sau chiar si saltele cu apa. Fiecare dintre aceste tehnologii este dezvoltata in mai multe ramuri, asadar, odata ce ai ajuns intr-un magazin de saltele, poti descoperi sute de modele, care mai de care mai interesante si care mai de care mai benefice pentru corpul tau.

Cea de-a doua parte a saltelei este matlasarea sau, mai exact, invelisul structurii elastice. De matlasare depinde confortul imediat al celui care doarme pe saltea, ceea ce face acest strat extrem de important.

Cand stii ca trebuie sa schimbi salteaua?

O saltea nu va rezista o viata intreaga, asadar, de cel putin 7-8 ori va trebui sa iti cumperi o alta saltea ( asta, daca presupunem ca traiesti peste 70 de ani ). Vei stii ca trebuie sa achizitionezi o saltea noua in momentul in care cea veche are mai mult de 7 ani. De asemenea, durerile de spate, marginile foarte moi sau arcurile iesite din saltea, adanciturile aparute pe suprafata acesteia sau pur si simplu oboseala cu care te confrunti in fiecare dimineata, sunt semne clare ca exista ceva care nu este in regula. De cele mai multe ori, acel ceva este salteaua.

About Diana Sandu