Don't Miss

Scapa in mod natural de celulita!

By on noiembrie 13, 2015
scapa de celulita

Pentru a scapa de celulita, trebuie sa stii ca nu trebuie sa cheltui multi bani si nu trebuie sa iti pui viata in pericol, folosind metode care nu sunt naturale. Sunt atatea remedii celulita si diete anti-celulita naturale si care costa atat de putin incat stai si te intrebi, care ar fi macar unul din motivele pentru care te-ai incapatana si ai da bani multi pe un tratament pe care nici nu stii ce presupune. Iata deci, de ce in acest articol, voi incerca sa recomand tratamente naturale pentru a scapa de celulita si pentru a scadea in greutate.

Lipoliza, este una din aceste metode. Acest tratament, actioneaza asupra stratului de grasime de sub piele si poate fi aplicat in trei moduri: prin injectie, prin ultrasunete sau cu laser. Dupa doar cateva sedinte, vei observa reducerea grautatii corpului si estomparea urmelor de celulita.

Stiai ca spirulina slabeste?

Unii poate ca nici nu stiu ce este spirulina. Spirulina este o specie de alge care ajuta corpul prin impachetare. Dupa zece astfel de impachetari totale, vei observa schimbari vizibile asupra aspectului corpului tau si deasemenea, scaderi in greutate.

Dar ca scortisoara slabeste, stiai?

Oare cum? In amestec cu mierea de albine. Mai exact, o jumatate de lingurita de scortisoara cu o lingurita de miere varsate peste o cana de apa calda si strecurata dupa 15 minute. Se strecoara si se bea jumatate dimineata si jumatate seara. Se vor observa in doar 2 saptamani scadere in greutate si modificarea aspectului corpului.

Slabeste natural si simplu!

About Diana Sandu