Don't Miss

Saltelele calitative pentru bebelusi ofera garantia sanatatii si a dezvoltarii armonioase

By on mai 15, 2017
Saltea confortabila din cocos

Atunci cand vine pe lume un bebelus este de departe bucuria tuturor membrilor familiei, mai ales ca acestia au posibilitatea sa ia in brate o faptura gingasa, nevinovata, insa care are nevoie de o atentie sporita.

Stiati ca medicii au demonstrat ca daca achizitionam saltele de calitate pentru nou nascuti putem oferi micutului nostru posibilitatea sa aiba o postura corecta pentru a-si dezvolta sistemele armonios? Conteaza foarte mult pozitia coloanei vertebrale a acestora in somn, mai ales in primii ani din viata cand se pun bazele dezvoltarii lor. Mai mult decat atat, majoritatea tipurilor de saltele bebelusi au fost special concepute pentru a oferi o temperatura ideala pentru odihna si relaxarea micutului, avand in vedere ca acesta petrece peste jumatate din zi la somn pentru regenerare.

Modele si materiale utilizate pentru realizarea saltelelor de bebelusi

De asemenea, saltelele confortabile pentru bebelusi se deosebesc si din materialul din care sunt concepute. Astfel deosebim trei tipuri si acestea sunt salteaua din fibre organice, salteaua din spuma si cea din arcuri.

Daca unele se deosebesc printr-un cost mai scazut, altele se deosebesc prin fermitate, aerisire mai usoara si protectie mai mare impotriva mucegaiului. Insa care sunt preferintele de top atat ale specialistilor cat si ale parintilor, care au trecut deja prin aceste experiente? In primii ani din viata, este deosebit de important sa protejam micutul de toate tipurile de microbi, bacterii si microorganisme, deoarece sistemul lor imunitar este fragil, iar in acest caz o saltea din fibre de cocos poate fi solutia ideala, o saltea ce are la baza o structura organica care nu conduce la mucegaire, se deosebeste printr-un sistem cu mai multe straturi care se poate aerisi usor si de asemenea se gaseste pentru toate dimensiunile de pat disponibile pe piata.

Desi salteaua cu arcuri nu este recomandata pentru bebelusi, ci pentru persoanele adulte, poate fi considerata si ea de asemenea o solutie de luat in seama, chiar daca trebuie sa scoatem din buzunar ceva mai multi bani. Are o structura solida si se poate aerisi cu usurinta, iar micutul va beneficia de tot confortul de care are nevoie. Pentru a intra in posesia celor mai bune saltelute pentru bebelusi mediul online ne poate pune la curent cu cele mai bune oferte si cele mai mari promotii.

Stiai ca ai discount chiar si de 30% la unele produse? Sau ca majoritatea sunt aduse de la producatori profesionisti care respecta standardele europene? Familiarizeaza-te acum cu cele mai noi informatii si accesorizeaza camera bebelusului tau cu cele mai bune produse.

About Diana Sandu