Don't Miss

Rezolvarea problemelor erectile

By on iunie 4, 2015
problema erectila barbati

Dificultatile de erectie afecteaza destul de multi oameni de pe suprafata globului. In ceea ce priveste cauzelor care sunt responsabile de declansarea acestei dificultatis-au facut foarte multe presupuneri si s-au scris mii de articole pe aceasta tema. Pana astazi se stie ca la declansarea problemei de erectie poate sa contribuie o serie de factori care in combinatie pot sa provoace problem ale sanatatii mai neplacute.

Medicina actuala cauta in continuu un remediu final pentru impotenta. E cunoscut ca pana astazi nu este nici un remediu minune, care sa poata trata aceasta dificultate a barbatilor. Totusi in ultima vreme s-au facut progrese foarte mari, pentru ca exista pe piata destul depastille care pot imbunatati viata sexuala a omului.

Daca am fost descoperiti cu disfunctie de natura erectile nu e indicat sa renuntam la lupta si sa incercam sa ne rezolvam dificultatea cat mai repede. Din nefericire majoritatea indivizilor din rusine, sau din frica vor sa nu povesteasca despre acest lucru si atunci boala inainteaza incet dar sigur. Faptul ca acest subiect a devenit unul tabu se datoreaza si opiniei publice care nu agreeaza astfel de persoane, iar acestea nu spun dificultatea tocmai din considerente defensive. Un rol major in aparitia disfuctiei de natura erectila o are modul de viata al persoanei respective. O viata agitata bazata pe un stress cotidian poate sa declanseze o usoara stare de impotenta datorata faptului ca fluxul sangvin se redirectioneaza mai consistent spre zona superioara a corpului decat spre zona penisului.Organul sexual fiind putin irigat nu poate sa pastreze o stare buna de erectie si atunci apare disfunctia erectila. De asemenea si tutunul poate sa contribuie la marirea problemei de natura erectila. Fumatul excesiv poate provoca probleme arteriale si in acest mod circulatia sangelui devine din ce in ce mai redusa.Aparitia Declansarea unor boli precum diabetul poate sa accelereze problemele de natura erectila. De asemenea s-a demonstrat ca si varsta are un rol essential . Odata cu trecerea anilor barbatul respectivepoate sa contacteze anumite afectiuni ale sistemului circulator care pot duce in final la aparitia impotentei.

Unii doctori au facut o legatura intre erectia insuficienta si starea de ordin psihologic a omului respectiv. Factorii psihologici pot fi de multe responsabili de aparitia unor dificultati de erectie. Neancrederea in capacitatile lui de natura sexuala, in fortele proprii, anxietatea, nivelul de stres sau starile de ordin depresiv sunt mai puti favorabile. Daca barbatul respectiv are astfel de caracteristici atunci cat mai rapid posibil e necesar sa-si schimbe comportamentul pentru a nu avea problem de natura sexuala.

Unii specialist au aratat ca zilnic foarte multe cupluri de pe intreaga planeta se despart din cauza problemelor de erectie pe care le poate avea persoana. Desigur e doar un studiu dar cifra poate deveni alarmanta in perioada imediat urmatoare.

Actualmente pe piata exista mai multe metode prin care se pot trata astfel de probleme erectile. Unii oameni apeleaza la procedele puternic invasive. Acestea sunt reprezentate prin administrarea de injectii intracavernoase sau prin protezarea peniana. Aceste cai desi aparent bune pot avea urmari secundare foarte inseminate deoarece in cazul protezarii peniene e necesara si efectuarea unei interventii chirurgicale.

Metodele mai putin invasive sunt reprezentate prin urmarea unui tratament medicamentos pe un anumit interval de timp. Aici foarte atent trebuie sa fie cumparatorul, din cauza ca exista capsule care au in structura substante de natura chimica ce pot sa provoace urmari secundare severe. In ultimul timp o larga dezvoltare au suplimentele alimentare facute din plante. Acestea sunt realizate doar din plante alese din natura ce au fost utilizate inca din vechime pentru tratament impotenta. Cu aceste suplimente organismul tau nu poate fi pus in dificultate deoarece acestea nu genereaza urmari adverse. Un dezavantaj al lor ar fii ca isi produc diferit in functie de starea de sanatate a individului respectiv si in functie de metabolismul sau. E necesar sa retii ca pentru a reusi sa-ti controlezi erectia e necesar sa ai o pozitie pozitiva , sa nu traiesti o viata stresanta sa ai un mod de viata corespunzator din care sa nu existe produsele alcoolice si tutunul si sa ai grija mereu de sanatatea ta pentru a nu aparea diferite boli care sa-ti afecteze sistemul circulator.

About Diana Sandu