Don't Miss

Restaurantul Tinecz din Timisoara: un popas interesant pentru iubitorii de mancare romaneasca

By on februarie 24, 2018
Restaurant romanesc Tinecz

Bunul gust se recunoaste, iar restaurantul Tinecz reuseste sa isi exprime valorile intr-o maniera originala care ii potenteaza amprenta inconfundabila. Cu o traditie inceputa in anul 1996, Tinecz se pozitioneaza ca un restaurant de renume, caruia ii calca pragul afaceristi timisoreni, dar si persoane aventurate intr-o experienta continua de a descoperi gusturi si oameni noi. Spiritul nativ italian se combina perfect cu specificul romanesc, motiv pentru care preparatele de soi sunt servite neaos, intr-o atmosfera cu totul si cu totul generica.

Restaurantul Tinecz omagiaza fiecare an romanesc petrecut in compania clientilor indragostiti de aromele si savoarea preparatelor romanesti care le sunt servite cu drag. Meniurile atent selectionate sunt invaluite intr-o atmosfera romaneasca, ce invoca un cadru autohton si traditional, motiv pentru care restaurantul Tinecz este un popas inspirat pentru pasionatii de mancare cu specific romanesc. Inconjurati de un decor la granita dintre rustic si elegant, cei poftiti sa calce pragul restaurantului isi pot incarca bateriile pentru o noua zi in compania prietenilor, servind un preparat de exceptie gatit dupa cutumele traditiei gustului romanesc, alaturi de un pahar de vin inclus in meniu.

Aprinde-ti apetitul cu preparatele romanesti servite de Tinecz

Multi dintre cei care calca pragul restaurantului Tinecz din Timisoara detin un fin simt gastronomic, motiv pentru care aleg acest local pe masura preferintelor lor cizelate. Este simplu de inteles de ce unul dintre putinele restaurante din centrul orasului Timisoara poate, totusi, sa cucereasca o asemenea clientela. Felurile de mancare gatite cu pasiune de maestrii bucatari si specificul romanesc transpus in fiecare farfurie sunt de departe dovezi ale unui bun gust italian reinterpretat intr-o maniera pur romaneasca. Tinecz isi trateaza oaspetii prin preparate cu gust imbelsugat, dorind sa satisfaca toate asteptarile timisorenilor sau a turistilor atragi ca un magnet de beatitudinea Timisoarei.

Dincolo de pretiozitatea designului, care se remarca printr-o linie etansa de stil si bun gust, savoarea preparatelor romanesti nu poate fi inlocuita sau confundata. Povestea Tinecz este atat de originala si efervescenta, incat cucereste pe deplin audienta. Un restaurant cu specific italian care serveste exemplar mancare romaneasca ce respecta cutumele gustului de traditie si un local ce a devenit locatia predilecta pentru evenimentele importante pe care ne dorim sa le sarbatorim alaturi de cei dragi. Gustul pur romanesc este interpretat de maestrii bucatari Tinecz si readus la viata prin cele mai bune ingrediente, iar alaturarea acestora sporeste bucuria degustatorilor, care simt uneori nevoia sa savureze in tihna o ciorba cu gustul de acasa.

Un restaurant italian, cu o poveste originala, Tinecz devine un popas interesant pentru impatimitii gustului pur romanesc, fiindca promoveaza traditia inceputa in urma cu mai bine de 20 de ani. Iscusinta, priceperea si dragostea pentru bucataria romaneasca au facut ca astazi, restaurantul Tinecz din Timisoara sa fie un local indragit de vizitatorii care se intorc de fiecare data cu acelasi dor. De departe, oaspetii care ii calca pragul sunt indragostiti de savoarea absoluta a tocanitelor servite de Tinecz, indeosebi de ciorbele ce reusesc sa redea gustul de acasa, caruia multi ii duc dorul atunci cand rutina zilnica ii tine departe de micile placeri ale vietii.

About Diana Sandu