Don't Miss

Restaurantele in aer liber din Predeal

By on august 28, 2016
predeal

Vara, la munte, toata lumea vrea sa stea la terasa. Pentru o masa satioasa sau doar pentru o bere rece, restaurantele cu terasa sunt preferate in dauna spatiilor inchise din cele mai multe restaurante clasice.

Aerul puternic ozonat este un atu pentru aceasta asezare urbana montana.

Restaurantele clasice abunda in Predeal.

Exista un numar la fel de mare precum cel al unitatilor care ofera cazare.

Cand vine vorba de restaurante in aer liber, situatia se schimba dramatic. Exista cateva terase in centrul statiunii, dar daca ai ajuns la munte vrei sa mananci sau sa iti potolesti setea in natura, admirand padurea milenara de brazi, nu masinile care traverseaza frenetic Predealul.

Daca vrei un astfel de loc, trebuie sa urci domol drumul spre cabana Trei Brazi. Dupa un kilometru de ascensiune, pe partea dreapta vei zari Terasa Evergreen, un loc de unde poti admira semetia masivilor muntosi.

Daca nu gasesti nicio masa libera, te poti da in leagan pana ce se va gasi un loc si pentru tine. Daca esti insotit de copil, locul de joaca, trambulina sau scranciobele il va tine ocupat.

Meniul disponibil la aceasta terasa este diversificat.

Poti servi prepararate din bucataria traditional romaneasca, preparate la gratar sau, daca vrei sa incerci ceva nou, poti servi o portie de mancare asiatica preparata la wok.

Pentru a te racori, poti servi cocktail-ul preferat la care te gandeai de mult, o limonada proaspata din fructe adevarate sau o bere rece de nota zece!

Foisoarele din lemn de pe terasa iti ofera intimitatea de care ai nevoie pentru a petrece alaturi de cei dragi momente de calitate intr-un cadru natural deosebit, la marginea padurii de brazi!

About Diana Sandu