Don't Miss

Puterea sta in nuantele aprinse sau subtile de mov imperial

By on octombrie 22, 2015
outfit mov

Anul acesta, toamna s-a dezlantuit in culoare. Nuante care s-au regasit si in sezonul trecut vin acum mult mai aprinse, mult mai puternice in acest nou sezon. Toamna prefera movul. Ca o regina ravisanta, priveste de pe tronul ei spectacolul naturii si al unui oras incarcat de rochii lungi de seara, rochii elegante, costume elegante indraznete si jachete scurte care se impletesc in culori variate, culori vii care contrasteaza tonurile aramii.

Movul este culoarea luxului si una dintre nuantele nebune ale pasiunii. Uneori, movul poate fi mai puternic decat rosul, si cu siguranta mult mai subtil. E o culoare regasita in vesmintele divine si in cele regale, devenind regina incantatoare a toamnei.

In trecut, movul era purtat doar de elite, de rangurile inalte ale societatii, dar sezonul rece actual deschide usile tuturor, oferind aceasta oportunitate celor care stiu sa poarte aceasta culoare eleganta. Este cu siguranta si culoarea preferata a designerilor,ea regasindu-se pe podiumuri pana si in cele mai mici amanunte, ascunsa in fardul de pleoape sau in curelusa de la pantof.

About Diana Sandu