Don't Miss

Propunerile Chanel pentru primavara anului viitor

By on noiembrie 13, 2015
chanel primavara 2016

Soarele inca ne zambeste, uneori mai dulce, alteori mai amar, uneori ne mai arunca cateva picaturi de ploaie, alteori ne mai amageste cu incantatoarea lui caldura. Inca n-am gustat florile de gheata ale iernii si sunt convinsa ca ne gandim si visam la primavara, la o noua deschidere spre soare si un nou tango prin parcurile trezite la viata si prin luminisurile scaldate in caldura. Designerii sunt cu un pas inaintea noastra, savurand deliciosul vis de primavara, de renastere si de anotimp care-ti reda speranta, prezentand colectiile noi de primavara 2016 in capitalele modei din lume.

Chanel intampina primavara cu imprimeuri incantatoare inflorate,reflectand florile de primavara care se deschid timid in fata noastra. Rochii decoltate, cu umeri goi in culori pastelate intra in dansul naturii. Jachete din ce in ce mai scurte isi fac aparitia, iar perlele devin din ce in ce mai mari, asezandu-se ca un frumos guler incarcat de lumina care confera aerul de regina mult ravnit.

Chanel face de aceasta data o trecere inspre vara gratioasa si fluida, pastrand totodata aerul Chanel, eleganta si feminitatea care s-au perindat decenii, dar stilul Chanel capata o lejeritate noua, un dans ludic care grabeste venirea verii si aminteste de rochii elegante lungi care plutesc in valurile marii si de nisipul arzator care imbraca pasii.

About Diana Sandu