Don't Miss

Preturile mai mici pentru piesele auto sunt la mare cautare

By on februarie 8, 2016
piese auto

Magazinele pentru piese s-au dezvoltat foarte mul in ultimii ani la noi in tara, devenind o afacere foarte profitabila, o evolutia la fel de buna a avut-o si cetrele de dezmembrari auto, deoarece piesele sunt destul de ieftine, iar unele dintre ele sunt chiar noi. In urma unor statistici realizate, s-a constatat ca la noi foarte multi oameni sunt posesori de marci precum Dacia si Volskwagen, fapt pentru care cele mai cautate piese sunt cele care intra in componenta acestor masini.

Este important sa stii ce sa cauti

Este foarte important atunci cand ai nevoie de piese de schimb pentru masina ta sa alegi un magazin cu experieta care se afla in lumea afacerilor de cativa ani si care au piese de calitate, deoarece se poate intampla ca daca apelezi la magazine mici, care au aparut de curand sa nu poata sa-ti livreze comanda.

Ar fi recomandat ca inainte sa-ti cumperi piesele de care ai nevoie sa stii exact ce piese cauti, un alt avantaj al magazinelor cu experienta este dat de promotiile pe care acestea isi permit sa le organizeze, precum: pachet verificare filtre de ulei, filtru combustibil si un bidon de ulei de motor care poate fi cumparat la un pret de doar 149 lei, toate aceste informatii pot fi gasite pe mai multe site-uri de nisa.

Din pacate magazinul nu livreaza comenzi decat in Bucuresti, ceea ce nu poate fi decat o veste proasta pentru celelalte orase, ora si locul livrarii se stabileste intre proprietarul magazinului si client.

Oferte din magazinele de piese auto

Exista magazine de pise auto in care se fac reduceri la foarte multe produse, momentele favorabile reducerilor mai sunt acelea in care au loc lichidari de stocuri, ceea ce face ca pretul initial sa scada cu 5, 10 % pana la

15 %. Cele mai multe piese pe care le gasesti in aceste magazine sunt pentru Dacia, Volkswagen, deoarece foarte multi roamani conduc astfel de masini, in procente asta tranducandu-se in 40 % din totalul soferilor care conduc Dacia si Volskwagen.

Exista magazine cu reduceri permanente

Mai nou solutia magazinelor de accesorii auto de tine pasul cu centrele de dezmembrari auto, de a nu ramane cu piesele pe rafturi, necumparate si de a nu pierde in fata lor este de a face reduceri permanente, acesta pot beneficia chiar si de discounturi de pana la 10 %. Un sfat soferilor care vor sa-si cumpere piese ieftine si de calitate este sa fie la curent cu toate aceste promotii si reduceri.

About Diana Sandu