Don't Miss

Povesti din afara granitelor: Sfaturile doctorului Battle

By on februarie 15, 2018
Zambet sanatos

Pe masura ce va planificati nunta perfecta, detalii precum locatia, rochia si tortul sunt evidente. Stiti ca trebuie sa decideti asupra schemei de culori a nuntii dvs. si a florilor pe care doriti sa le tineti in timp ce mergeti pe culoar. Dar v-ati gandit la fotografiile care vor dura o viata?

Dr. Jason Battle de la clinica Orthodontics Premiere lucreaza direct cu fiecare dintre pacientii sai pentru a se asigura ca sunt capabili sa afiseze un zambet frumos in orice fotografie. El personalizeaza fiecare plan de tratament bazat pe nevoile individuale ale pacientului de a-si indrepta dintii rapid si la preturi accesibile, fara ca cineva sa observe. Dupa ce a aflat despre obiectivele lor de tratament, Dr. Battle elaboreaza un plan care utilizeaza tehnologii moderne. Rezultatul este zambetul perfect inainte de ziua lor cea mare.

Cu o scanare simpla, de un minut, utilizand cel mai rapid scaner din lume, Dr. Battle creeaza modelele digitale ale dintilor unui pacient. Apoi modifica modelele pe un computer pentru a proiecta zambetul perfect. Productia digitala finala permite pacientului sa vada cum arata dintii inainte de inceperea planului de tratament. Dupa ce pacientul aproba modelele digitale, acestea sunt trimise la un laborator, astfel incat sa fie fabricate.

Cu metoda traditionala pentru planul de tratament al alinierii clare, acestea sunt schimbate la fiecare doua pana la trei saptamani. Utilizand metoda accelerata, timpul total de tratament este redus la jumatate. Chiar si cazurile chirurgicale complexe, care implica o lipsa acutizata de estetica, pot fi tratate cu acelasi plan de tratament ca si cazurile de ortodontie mai simple.

Chiar mai bine, pacientii nu trebuie sa viziteze biroul la fel de mult pentru ca nu exista nici un fel de probleme care pot aparea in urma tratamentului ceea ce inseamna ca nu sunt necesare intalniri de urgenta. Cu toate acestea, pacientii trebuie inca sa programeze intalniri regulate, astfel incat Dr. Battle sa poata verifica progresul si sa le transfere in fiecare etapa a tratamentului.

Pacientii mei pot ajunge la obiectivul unui zambet perfect mai repede cu planul accelerat de tratament, si eu sunt acolo pentru ei la fiecare pas al drumului.

Un lucru este clar: Dr. Battle se angajeaza sa creeze rapid zambete frumoase pentru pacientii sai, sporind increderea lor pentru etapele care conteaza cel mai mult.

About Diana Sandu