Don't Miss

Poate trata acupunctura ridurile?

By on octombrie 1, 2015
acupunctura

Ridurile reprezinta unul dintre cel mai mare inamic al femeilor. Dupa o anumita varsta, aparitia ridurilor obliga multe dintre femei sa acorde o ingrijire mult mai atenta asupra tenului lor. Mastile de fata, alimentatia controlata, bazata pe fibre, tratamentele pe baza de plante sunt doar cateva solutii impotriva acestora. In cazul in care vreti sa incercati ceva nou, trebuie sa stiti ca si acupunctura are efecte pozitive in privinta reducerii ridurilor.

Mult mai placuta si mai sigura decat un lifting facial, acupunctura poate rezolva problema ridurilor faciale mult mai repede decat o operatie sau o injectare cu botox. Chiar dupa prima sedinta pot vedea rezultate vizibile.
Tratamentul cu ace de acupunctura se desfasoara astfel: acele de acupunctura inteapa anumite puncte pozitionate pe muschii faciali, tonifiindu-i si relaxandu-i. Pentru ca efectul sa fie garantat, se aplica in general 30 de ace de acupunctura, intr-un interval de maximum doua minute. Plasarea acelor de acupunctura in puncte cheie ale fetei, ofera luminozitate tenului, acest lucru observandu-se imediat dupa prima sedinta.

Un tratament cu acupunctura dureaza, in general, 6-7 sedinte si, la finalul acestora, ridurile se estompeaza, iar tenul este mult mai ferm, avand un aspect mai tanar. De asemenea, terapia cu acupunctura asupra tenului, stimuleaza secretia de colagen si circulatia sangelui astfel incat, efectele pot fi de lunga durata, pielea devenind mult mai elastica si stralucitoare. Tot la capitolul ten, acupunctura te pate scapa si de cearcanele de la ochi. Foarte benefica poate fi si pentru ridurile aflate in zona decolteului sau a gatului. Un tratament facial cu ace de acupunctura poate fi prelungit si catre zona gatului, extrem de sensibila dupa o anumita varsta, in cazul femeilor.

Varsta potrivita pentru un tratament facial cu acupunctura este de 30 de ani. Dupa 30 de ani incep sa apara problemele faciale legate de riduri si cearcane si tot dupa aceasta varsta este recomandat si tratamentul. Nu uitati insa, alaturi de tratamentul prin acupunctura a ridurilor sau a cearcanelor, este necesar sa va ingrijiti corespunzator tenul, preferabil inca din adolescenta. Demachierea de cel putin doua ori pe zi (dimineata si seara), aplicarea unul fond de ten hidratant sau a unei creme potrivite, un masaj facial in fiecare seara, cu o crema hidratanta si o masca de fata saptamanala, sunt aspecte esentiale pentru frumusetea tenului dvs.

About Diana Sandu