Don't Miss

Plusurile oferite de supravegherea video in domeniul business

By on noiembrie 7, 2015
supraveghere video

Tehnologia de care ne bucuram in zilele noastre a evoluat foarte mult. Astfel, astazi oricine isi poate achizitiona un sistem de supraveghere video pe care sa il monteze oriunde, acasa sau la firma, la interior sau la exterior din diverse motive, in functie de persoana. Pentru domeniul afacerilor, camerele de supraveghere reprezinta un factor foarte important din mai multe puncte de vedere si in continuare identificam cele mai importante plusuri pe care le paote aduce un sistem de supraveghere video.

In primul rand, sistemele moderne de supraveghere video asigura monitorizare in timp real. Sistemele de supraveghere IP permit angajatilor autorizati sa monitorizeze locatii critie continuu si in timp real, de pe un computer. Urmeaza un alt detaliu foarte important pentru o performanta cat mai buna a acestor dispozitive. Este vorba despre faptul ca inregistrarile sunt stocate digital.

Cei care aleg sa instaleze siteme de supraveghere IP pot profita de avantajul care consta in posibilitatea stocarii digitale a inregistrarilor. Sistemele IP le permit utilizatorilor sa stocheze inregistrarile digitale in servere, hard drive-uri etc, locuri de unde pot fi accesate cu usurinta, oricand, pentru a putea fi vizionata un anumit interval in care s-a petrecut un eveniment.

Sistemele de supraveghere ofera dovezi incontestabile pentru investigatii. Camerele de supraveghere pot pune la dispozitie dovezi vizuale pentru investigatii in cazul unor activitati criminale sau alte evenimente specifice care au avut loc pe proprietatea supravegheata.

Cele mai multe camere IP ofera inca o functie foarte utila si anume controlul de la distanta. Astfel, orice persoana care are acces de administrator la retea, se poate conecta oricand de pe un dispozitiv cu acces la internet pentru a vedea imagini in timp real de pe camerele de supraveghere. Prezenta camerelor creste imaginea unei firme. Sistemele de supraveghere prezente arata angajatilor si clientilor ca tie iti pasa de siguranta lor.

Nu in ultimul rand, amintim de una din vesnicele probleme ale diverselor firme si anume monitorizare vizitatorilor. Prezenta camerelor de supraveghere la intrari ajuta foarte mult in acest sens intrucat mereu vei avea o imagine clara asupra tuturor persoanelor care intra si care ies de pe proprietatea ta.

About Diana Sandu