Don't Miss

Planificati-va in ziua voastra

By on decembrie 17, 2018
Planificati-va in ziua voastra

Dupa ce mi-am facuta lista de „TO DO”, atunci am putut sa-mi petrec timpul pur si simplu, imi ziceam eu. Dar, dupa cum majoritatea oamenilor pot atesta, listele de rezolvare nu dispar niciodata. Mai era ceva de facut. Ceva mai mult ce putea fi facut inainte de a fi timpul sa-mi incasez jetoanele pentru a doua zi si sa ma intorc, intrebandu-ma din nou de ce nu puteam sa dorm. Acum, lista mea de sarcini include lucruri precum „Fii minunat. Knit. Danseaza ca un idiot. „Stii, lucruri importante.

Mi se pare ca cel mai bun mod de a face acest lucru este de a alterca sarcinile pe parcursul zilei. Deci, daca lista dvs. include finalizarea unui proiect mare, incepeti acolo. Apoi face ceva frumos pentru voi. Evident, daca lucrati intr-un birou, probabil ca nu veti putea sa faceti o plimbare de cinci kilometri. Dar puteti sa luati o cafea sau sa faceti o plimbare rapida afara. Apoi, apelati la telefonul rapid pentru factura de cablu pe care ati pus-o la o parte. Incetati sa lucrati la unele cercetari pentru un proiect. Apoi va puteti inchide intr-un birou gol, stingeti luminile si respirati timp de cinci minute. Asta a fost unul dintre lucrurile mele preferate de facut cand am lucrat de la noua la cinci.

Veti descoperi ca, desi ati luat cateva minute din propria zi, productivitatea dvs. va creste la locul de munca (deci seful dvs. nu va avea nimic de spus) si in viata (astfel incat lista de sarcini va fi incrucisata), in timp ce intr-adevar faceti mai putin.

Si bonusul? Timpul incetineste si te simti atat de mult in viata.

About Diana Sandu