Don't Miss

Petrecerea de vis

By on iulie 21, 2016
petrecerea de vis

Cine nu si-ar dori ca ziua sa de nastere sa nu iasa perfect? Insa uneori din lipsa de timp, din prea multa comoditate sau pentru ca stam cam prost la capitolul imaginatie, preferam sa ne multumim cu o banala iesire restransa alaturi de prieteni in locul unei petreceri fastuoase la care cu siguranta fiecare dinte noi viseaza sa o organizeze in fiecare an.

O petrecere care sa se ridice la asteptarile tale dar mai ales la a celor din jur, reprezinta  o provocare cu noi insine, pe care putini dintre noi o accepta fiind infricosati de cate trebuie sa faca. Sunt atat de multe lucruri de care ar trebui sa avem grija…locatie, meniu, intretinierea atmosferei…simti ca nu poti sa le rezolvi singur pe toate si bineintele…renunti.

Ei bine, nici nu trebuie sa te ocupi tu de toate pregatirile. Este suficient a stii la cine sa apelezi si totul va iesi ca la carte fara sa consumi prea multa energie si timp. Spre exemplu poti sa rezolvi problema meniului chiar din fata calculatorului sau dand un simplu telefon la o firma care se ocupa cu livrare mancare la domiciliu.

De la cele mai sofisticate feluri de mancare, pana la cele mai apetisante deserturi si cele mai cunoscute bauturi, toate iti vor fi pe masa, fara ca tu sa te trudesti in a le prepara. Cu siguranta invitatii tai vor fi incantati de meniul ales de tine si vor ramane surprinsi cat de gustul perfect al bucatelor. Prepararea acestora pot ramane un secret pe care doar tu si firma de livrare mancare il stie.

Atmosfera, cu siguranta va fi una perfecta daca stii sa le oferi si celor din jur macar un strop din entuziazmul si bucuria pe care o simti. Stiu ca oricine poate fi o gazda buna mai ales pentru prietenii care au ales sa petereaca cu el cea mai speciala zi din an.

Ce spui, anul asta organizezi petrecerea visata de ziua ta? Hai, nu mai sta pe ganduri, fie acasa fie in localul preferat, fie cu o anumita temetica, fie ceva simplu, fa din timp planurile pentru o seara de neuitat alaturi de prieteni. Ah, si bineinteles nu uita sa cauti o firma de livrare mancare care sa te ajute cu meniurile dorite, pentru ca nimic sa nu fie lasat la voia intamplarii si pentru ca totul sa iasa asa cum ti-ai dorit.

Cineva spunea ca cea mai mare comoara a omului sunt prietenii, asa ca invata sa-ti  tii prietenii aproape atat in cele mai frumoase zile din viata ta dar si atunci cand cerul vietii tale este acoperit de nori, pentru  ca totul este mai usor si mai frumos atunci cand ai prietenii aproape de tine.

About Diana Sandu