Don't Miss

Perma – Zyme 11X si inceputurile unei noi tehnologii de stabilizare a solului

By on februarie 2, 2017
tehnologie Perma - Zyme

PERMA – ZYME 11X este solutia ideala pentru compactarea solurilor, care are capacitatea de a imbunatati calitatea drumurilor si altor constructii asemanatoare. Materialul este biodegradabil, astfel ca nu influenteaza cu nimic calitatea si durabilitatea solului.

Care sunt beneficiile acestui produs?

Daca adoptati o tehnologie de stabilizare cu Perma-Zyme veti reusi sa reduceti costurile aferente constructiilor, intretinerii si performantei.

Capacitatea de transport va creste pentru ca produsul reuseste sa sustina solul, sa-i ofere stabilitate si durabilitate. Materialul rezista pentru o lunga perioada de timp si manifesta un grad ridicat de rezistenta. Astfel, are capacitatea de a sustine mult mai multa greutate, facilitand transportul pe suprafata respectiva.

Solul nu se mai uzeaza atat de repede si devine mult mai versatil. Un sol intretinut cu Perma Zyme este un sol cu o durata mai mare de viata decat cel obisnuit. Acest produs creste gradul de rezistenta si prelungeste perioada de stabilitate a drumului respectiv.

Produsul aduce beneficii si in ceea ce priveste confortul, economia si siguranta conducatorilor de autovehicule. O calitate mai buna a drumului se reflecta in economia personala. Consumul de combustibil se diminueaza, iar calatoria se dovedeste a fi una placuta, fara incidente periculoase.

In ceea ce priveste relatia dintre produs si calitatea mediului, aceasta contribuie in mod pozitiv la imbunatatirea conditiilor de mediu pentru ca minimizeaza productia, care este nociva pentru mediu si reduce consumul de combistibil.

Cum functioneaza PERMA – ZYME 11X?

Proprietatile si consistenta solului sunt modificate in mod pozitiv prin actiunea dintre substantele chimice prezente in sol si actiunea favorabila a produsului. Aceasta combinatie de elemente chimice reuseste sa influenteze in mod activ actiunea coloidala regasita in sol.

Cine foloseste aceasta tehnologie?

Aceasta tehnologie este folosita de zeci de ani in tarile civilizate, care pun foarte mult accent pe calitatea solului si pe siguranta oamenilor care se folosesc de ele. Aceasta metoda a fost folosita in tari precum India, Paraguay, China, SUA samd.

Performante

Studiile realizate de specialistii din Paraguay au demonstrat faptul ca solul prezinta imbunatatiri, iar drumurile inregistreaza performante mai bune. Acestia au realizat un studiu comparativ intre solurile tratate cu PERMA – ZYME 11X si solurile obsinuite. In urma acestuia, au descoperit ca nivelul de durabilitate si rezistenta sunt in mod evident imbunatatite de actiunea chimica dintre produs si substantele folosite in realizarea drumurilor circulate.

Performantele sunt vizibile in special pe termen lung, pentru ca drumurile tratate astfel au o durata de viata mult mai mare decat cele obsinuite. Acest lucru favorizeaza circulatia, dar este benefic si pentru mediu, care nu se mai lasa cuprins de factorii externi nocivi.

About Diana Sandu